Yasdervse 2 kimyasal 1 kalp durması sonucu kürtajım var ben de çok çaresiz hissetmiştim kendimi çok iyi anlıyorum hislerini düşüncelerini öncelikle drumu değiştirdim bu konuda uzman bi dra gittim çünkü önceki araştırmadı olur dedi yolladı beni ben de 3 düşük şikayetiyle başka dra gittim benden rahim filmi, trombofili paneli pıhtılaşma testi istedi eşimle benden de periferik kandan kromozom analizi testi istedi eşim kendi isteğiyle bi de spermogram testi yaptırdı ben bi rahim filmi çektiremedim çünkü bu söylediğim sonuçlar çıktı kanımda pıhtılaşma varmış ve düşüklerimin sebebi buymuş dr gebelik öncesi coraspin ve multivitamin ragnar verdi kullandım kullandığım ay gebe kaldım rahim filmini çektireceğim ay gebe olduğumu öğrendim yani ve gebe kalır kalmaz oksopar iğne başladı dr coraspin + oksopar iğne gebelik boyunca kullandım ve kızımı sağlıcakla kucağıma aldım 15 i 1 yaşını dolduracak ve şuan 28 haftalık gebeyim aynı tedaviyle devam🙏 umudunu kaybetme sorun varsa çözümü de vardır güzelce araştır sorun çözülünce sağlıklı bi gebelik elde edeceksin hayırlısıyla geçmiş olsun canım🙏