MelodyFairy Mzzz ben suçlamıyorum eşimi Sorun bende de olabilirdi diye kendim söyledim zaten İlk sorunu öğrendiğimizde şimdiki kadar üzerine düşseydi düzelebilirdi sonuç onu diyorum Başlarda aşılama bile kabul etmiyordu ben artık son noktaya geldim öyle kendi kendine gelip dedi bir kaç ay düzenli ilaç kullanayım düzelme olmazsa yaptıralım aşılama diye
Fraublt-31111 MelodyFairy Allah büyük canım üzülme bende bebeğimi 5 aylıkken kaybettim ölü doğum yaptım tekrar gebelik planlıyoruz en kısa zamanda o hayırlı haberi bizlere nasip etsin inşallah 🥲
MelodyFairy Fraublt-31111 hamile kalmanda sorun yok demek bu ama ben hiç kalamadım İnşallah sende hayırlısıyla güzel haberler alırsın
Hulo2105 MelodyFairy canım bende sorun yok diyorsun ama 35 gündür adet olmuyordun yanlış hatırlamıyorsam bu da bir sorun değil mi? Ben mi karışıtırıyorum başka biriyle
kalorisizpatates seymanuryldrm yumurtlama günlerimi biliyorum canımm ovülasyon bir kere denedim bidaha denemem daha çok stres yapıyor ben de kendiliğinden gebe kaldım ama sağlıksız oldu hayırlısı olsun artık☺️🙏🏻 teşekkürler tavsiyen için
kalorisizpatates MelodyFairy hakkında en hayırlı olan zamanı bekliyoruz kuzucum sakın üzülme eğer olsaydı da sağlıksız olsaydı daha çok üzülecektin canın yanacaktı inşallah pozitifi de sağlıklı bir şekilde göreceksin içini ferah tut sadece🌸
Mzzz MelodyFairy Elimden annelik hakkım alınıyor gibi hissediyorum kötü eksik hissediyorum eşim yüzünden Bunun üzerine dedim böyle düşünme diye canım 🙏
MelodyFairy Hulo2105 hayır benim zaten 30-35 gğnler arasında bugün yarın olur her kadın 28 günde olmuyor Benim sadece her ay 30 yada 35 değil 29 ,30 ,34 , 32 bu şekil değişiyor Ve ben bende sorun yok derken kendim demiyorum gittiğim her doktor sorun yok diyor
Feride_01 MelodyFairy çok üzüldüm canım rabbim nasip eder en doğru zamanda sen bi bakmışsın vazgeçtiğin anda olmuştur
Hulo2105 MelodyFairy he döngün o şekilde pardon canım ben yanlış anlamışım. O zaman tabi eşinin tedavi olması lazım ☹️
MelodyFairy Hulo2105 bir aya yakın ilaç içmeye başladı düzende gidiyor bakalım bir kaç ay devam edecek sonuca bakcaz sonra değerler düzelmediyse aşılama düşünüyoruz inşallah
Elif-ada- MelodyFairy Cnm Allah’tan umudunu kesme benim 3 yıl olmadı hiçbir sorun yokken hiç beklemedigim aile içinde sorunlar varken hamile olduğumu ogrendim mutlaka günü saati vardır unutma hiç umudunu kaybetme
Elif-ada- MelodyFairy Seni çok iyi anlıyorum insan kendine engel olamıyor Rabbim en kısa zamanda nasip etsin bunu canı gönülden diliyor🤲
MelodyFairy zey-nep11 anladım canım teşekkür ederim zaten genel hepsi normal çıkmış hormonda da sıkıntı yok