Diladeniz2 Bugün doktor randevumuz var ve çok heyecanlıyım 🥰Kucağıma alıp kokusunu çekmek için gün sayıyorum biz çilek olduk teyzeleri sizlerde durumlar nasıl hangi haftadasınız 🥰
Kubraakgn0 Diladeniz2 Bizde 14 haftalığız elma olduk bugün bakalım benimde yarın kontorlüm gösterirse minik fasulye cinsiyetini öğrenicez nasipse 🥰❤️
Diladeniz2 Kubraakgn0 oyyy bizde fetal dna yaptırmak istiyoruz bakalım eğer yaptırırsak erkenden öğreneceğiz çoook meraklı bir bekleyiş gerçekten 🥰Kızım mı diyeceğiz yoksa oğlum mu siz ne hissediyorsunuz anneler hep hisseder derler ☺️
Diladeniz2 Makbule_199110 bu heyecan doğunca bile bitmeyecek sanırım varlıkları ne kadarda güzel bir duygu değil mi ☺️
Makbule_199110 Diladeniz2 oyle Rabbım e sukurler olsun mucizelrini bizede nasip etti benim birdahaki randevum 22 mayıs
Diladeniz2 Kubraakgn0 ilk bende erkek hissediyordum şimdi kıza döndü niye bilmiyorum 😄Birde şu Çin takvimi ve yüzük testini yaptım hepsi kız bakalım hurafeler doğru çıkarsa kız 😅😅
Kubraakgn0 Kubrakar272727 İnşallah bakalım ben en son 10 haftalıkken gitmiştim çok küçüktü yarın 14 olmuş olcak bakalım 🤣