Dertsizgeliin İkincide daha erken hissedersin deniyor ama 18 hafta oldum hissetmedim ilkinde 19.hafta da hissetmiştim
nazel123 Dertsizgeliin 12.haftalarda seyirme gibi hissediyordum şimdi 17deyiz tekme olarak hissediyorum ama dışardan yada elle dokununca falan belli olacak kadar değil 🙂
buseyusuf27 Dertsizgeliin ılkını 20.haftalarda şimdi oğluma gebeyım 13den berı hısedyorm 28 oldm bgun kıpır kıpır maşallah ve cok acıtıyor kızım bukdr degldı 🤭
Dertsizgeliin 2prensesannesiiii benim geç kalmış gibi hissediyorum inşallah bu haftadan sonra hissederim
Zuleyha_18 Dertsizgeliin ben 11 de bi hissettim ama devamı gelmedi benimki çok kuduruk doktor onaylı 😅 sonrasında 18 de hissettim düzenli olarak
Makbule_199110 Zuleyha_18 hissediliyor degilmi ben de hissetmeye basladim pit pit ama herkes erkendiyor ben mi yanlisim ama olamaz bence ya insan fark ediyor
Zuleyha_18 Makbule_199110 ya gaz kıpırtısıyla bebeği ayırt edebiliyorsun 11 haftada bana da kimse inanmadı hatta dışardan elimi koydugumda hissedilmiyordu ama içerde kıpır kıpır çok oynadı ☺️
_ozlmm Dertsizgeliin 12.haftada seyirme olarak hissetmeye başladım 18 haftalık olduk şimdi elimi koymadan da hareket ettiğini hissediyorum elimi koyunca daha net hissediyorum tekme çok nadir atıyor daha çok kımıl kımıl gezmesini hissediyorum 😂
AdaKaranfili Dertsizgeliin bende aksi olmuşdu .ilkinde 14 haftalık hissettim.ikinci kızımda 16 haftada net hissettim.