Bir_nazenin01 Pamuk bir kaç gün daha bekleyip testi tekrarlıcam üzülmek istemiyorum ya 🥲 hayırlısı 🤲🏻
Bir_nazenin01 MelodyFairy days doctor çok güzel bir marka önceki gebeliğmi de bu testle 8 gün kala öğrenmiştim
Bir_nazenin01 MelodyFairy ya iki tane aldım test o yüzden şöyle 3 gün falan sonra test yapacağim adete de 3 gün falan kalmış oluyor ilki gibi üzülmek istemiyorum biraz bekleyeceğim🥲
HifaVera Bir_nazenin01 Sabah ilk idrar la yapmak zorundamıyım bende şimdi gidip alırım büyük ihtimal günün her hangi saatinde yapabilirmiyim ?
Bir_nazenin01 MelodyFairy ya öyle de bilmiyorum çok kararsızım korkuluyum doktor korunmayı önermişti geri çekilme ile korunuyorduk ben önceki gebeliğim gibi belirti olunca duramadım test yaptım 🥲
HifaVera Bir_nazenin01 Ben test yaptım negatif çıktı adetim yarın Adet olacakmışım gibi belim ağrıyor
Musel Pamuk betanız 9 çıktıktan sonra 2 gün snra kan verince kaç çıkmıştı bende cumartesi kan verdim 11.26 çıktı şimdi yine kan vermeye gidiyorum kaç çıkması gerekiyor acaba 20 ve üzeri sanırım
yasinannesi Bir_nazenin01 evet burda belli hadi hayırlısı olsun canım birkaç gün sonra tekrarla veya kan ver direk daha doğru sonuç alırsın