burcuAy15 Seherdir benim de o şekilde akıntım ve kaşıntım var şiddetli erken gelicek diye ve anlamayacağım diye çok korkuyorum yarın kontrolüm var bu enfeksiyon yüzünden yatış yaparlar mı 31 haftalık olucaz
Seherdir burcuAy15 korkmayın enfeksiyon yüzünden yatış yapmazlar. Su gelişi anlaşılmayacak gibi olmuyor bende korkuyordum az az gelir suyum biterse ben anlamazsam diye ama öyle olmadı bir anda boşaldı. Muhakkak verilen antibiyotik fitil her neyse kullanın sık sık çamaşır değiştirin ve pamuklu olsun günlük ped vs kullanmayın tetikler
Seherdir matmazellayy ben iyiyim 13 saatlik bir normal doğum suni sancı serüveninden sonra sezaryene alındım. bebeğim şuan küvezde solunum sıkıntısından ötürü dua edin lütfen 🤲🏻
matmazellayy Seherdir rabbim el Şafi isminin yüzü suyu hürmetine tez vakitte evladını kucağına almayı emzirmeyi kollamayı nasip etsin canım Allah om sağlık sıhhat versin ikinize de
Selinmoon matmazellayy ohh maşallah 🤩 daha dün temizlik konusunu konuştuk vallahi maalesef annemler çok yoğun oldukları için ve köydeler o nedenle kadın tutacağım . Kaynanamdan zaten bahsetmek istemiyorum neyse 😂😂 Çantam için eksik olanlar var bu hafta tamamlayıp hazırlayacağım inşallah 🙏 benim kontrol taaaa bu ay sonunda ve 35. Haftama denk geliyor, daha sonra 2 haftada bir olacak dedi zaten sonrası doğum inşallah 🙏 :)
matmazellayy Selinmoon Aman sen de öyle yaparsın napıcan minnet edeceğine gelsin temizlesin bi kadın en azından parasını veriyorsun arkandan söylemiyor sinir bozmuyor 😄 benimde normalde 24 tü 34. Haftanın sonu idi ben 17 de gideyim dedim benim ağrılarım çoğaldı bebekte 2 hafta önden gidiyor bakalım ya valla belirsizlik beni çok yordu rabbim sağ Salim kucağımıza almamızı nasip etsin neler koydunn doğum çantana nelerin eksik kaldı
Selinmoon matmazellayy haha kesinlikle 👍 ay maşallah bebişimize önden gidiyorsa erken gelmesin ☺️ inşallah güzel olur her şey . Ben terlik ve pijama takımı falan sipariş vermiştim onların gelmesini bekliyorum umarım istediğim gibidir iade etmek istemiyorum 😂 artık hazır olsun çünkü çantam . Senin nelerin eksik ?
matmazellayy Selinmoon Benim eksik kalmadı dün geldi benim de istediğim pijama takımı çok güzel beğendim şimdi onu yıkayıp ütüleyip koymak kaldı kızıma emzik yaptırmıştım isimli o da geldi lohusa taç terlik sipariş vermiştim bir tek o gelmedi onu bekliyorum onun dışında bişey kalmadı çok şükür bilmiyorum erken mi gelir teyzesi inan çok zorlanıyorum ya vallahi ağrılarım o kadar arttı ki kalkma yatma desen zaten yok bakalım haftaya ne diyecek doktor 😄
Selinmoon matmazellayy ay iyi bari benim de bugün gelecek sanırım kargolar :) lohusa tacını bende düşündüm ama bakalım kararsızım alabilirim belki . Hazırda olsun her şey aklımız kalmasın 😍 kıyamam son aylar öyle oluyor 😮💨 biraz daha dişimizi sıkalım daha sonra inşallah her şey güzel olur ❤️
Neslihankadir matmazellayy kimisinde sızıntı ile başlıyor çoğalıyor git gide hasta bezine dolduracak derece de ıslanıyor kimisinde de aniden içinde patlıyor suyun birden bosaliyor
matmazellayy Neslihankadir benimki o an geldi birdaha gelmedi sızıntı şeklinde de olmadı doktorum da devam ederse gel dedi ufakta olsa gelmeyince bende gitmedim
matmazellayy Selinmoon ben kapalıyım ama aldım özendim baya aklımda kalacağına hazırda kalsın dedim cidden 😂 sende trendyoldan mı aldın ben herşeyi ordan aldım çocuğumun çorabını bile ordan aldım 🤣
Selinmoon matmazellayy aman ne olacak iyi yapmışsın 😍 canım trendyol iyi ki var , bazı şeyleri hepsiburadan da aldım . Zaten kargocular artık daha bıktılar benden 😂😂 tabii mağazalardan da çok alışveriş yaptım ebebek , civil , LCW gibi yerlerden .
matmazellayy Selinmoon Kargocular isim sormuyor zaten artık abla atayımmı diyor camdan yakalıyorum 😄 doğumdan sonra hepsini silicem çok özeniyorum alayım alayım diyorum ev doluyor ben hiç mağazadan almadım alacağım şeylere civil ile e bebekten baktım internetten aldım çok daha uyguna geldi
minikmucizeemaak matmazellayy Benden sızıntı şeklinde gelmişti, iç çanaşırım ıslanıyordu ve hissetmiyordum geldiğini. Bir kaç gün takip ettim acaba idtar mı kaçırıyorum diye emin olmak için kontrole gittim suyum geliyormuş hemen doğuma alındım
minikmucizeemaak matmazellayy 37+2. Normal de kontrol günüm pazartesiydi, bekleyecektim ama perşembe günü kontrole gittim. İyi ki gitmişim belki de anlamayacaktım ve susuz kalacaktı bende bi kontrole git canım
matmazellayy minikmucizeemaak bende ondan haftaya gidicem normalde 24 ünde gidecektim ama çok ağrılarım var diye erkene çektim