Edaannee
Merhaba benim de silik çizgi çıkmıştı...
Şuanda 5+5 hamileyim bence sende de var sana tavsiyem kan tahlili yapman 😍
cumartesi günüydü taptığım da iki farklı testte silik çizgiyi gördüm.
Eşim haftasonları evde ve ona hiçbir şey söylemedim ama kalbim nasıl carpıyordu heyecandan 😀😀😄
Söylememk için kendimi zor tutuyordum.
Pazartesiyi sevmem normalde ama bir an önce pazartesi gelsin de eşim işe gitsin diye dua ediyordum 🙈🙈
Neyse sonra pazartesi eşimi işe gönderdim ve hemen sağlık ocağınınnyoşunu tuttum
Kan verdim sonucun çıktı 94 test pozitifti yani hamileydim Allah'ım çok güzel bir andı hemen bir çift papuç aldım bebek papucu hediye paketinde ve üzerine bir not yazdım.
" Annem varlığımdan iki gün önce haberdar oldu.
Sende benim babammışsın.
İki kişilik dünyanıza üçüncü kişi olmaya geliyorum babacığım."
Yazdım.
Ve güzel bir masa mum ışığında loş klasik müzikler
Çok güzel giyindim ve telefonu masayı görecek şekilde ayarladım kamerayı açtım.
Eşim geldi ama benim ellerim nasıl titriyor askmm ellerini yıka üzerini değiştirmeden masaya gel sana küçük bir hediyem var dedim.
Söylediğim gibi yaptı geldi hediye paketini eline verdim çok şaşırdı notu heyecandan kaç kere okudu emin değilim ama 5 dakika o nota baktı tepkisiz ,😄😄 sanırım şoka girmişti ben de baba oluyorsun hamileyim dedim ciddi misin dedi ağız ve gözler açık bir şekilde 😮😮 evet dedim sarıldı bana ağladık öptü göbeğime dokundu babamı oluyorum ben şimdi dedi çok güzel bir gündü 😍😍😍 ve Allah'ın izniyle rabbim nasip ederse bebeğimiz için bir anı hatıra olacak 😍😍