Derinmom Kızlar bunun çaresi nedir ? :( fitil kullandım ama çare etmedi. geçer gibi olup tekrarladı. ne önerirsiniz sunu yaptım da kullandım da geçti dediğiniz birsey var mı
yeni-annelik Derinmom benimde aynı canım üç kutu fitil bitirdim asla geçmiyor doktorum kültür istedi onu yaptıracağım ona göre tedavi uygulanacak hem kokulu akıntı hemde kaşıntım var hep
Nil00 Derinmom Gebeliğin başından beri bende de var şu an daha artmış durumda ilaç fitil etki etmiyor
Derinmom myavocado gebelikte mantar enfeksiyonları tetiklenebiliyormuş. cok dikkat etmeme ragmen 2. ye oldum. dirençli sanırım. Bir fitil verdi kullandım ama geçmedi. özellikle bir yere gidip gezdiğim zamanlar da tekrarlıyor.
myavocado Derinmom Allah Allah bir yere gidince tekrarlaması ilginçmiş, umumi tuvalet kullanıyor musunuz onunla alakalı olabilir mi çok hijyenik değil sonuçta.
Derinmom myavocado çok zorda kalmadıkça girmiyorum ama malum bebek idrar kesesine baskı yaptıkça geliyor. mecbur giriyorum. iç çamasırlarıma kadar ütülüyorum ama yok tekrar etti gene. ilk 7 haftalıktım sanırım olmustu simdi. 22 haftalıgım gene tekrar etti. Yarın doktoruma tekrar soracağım ne yapabilirim diye. ama burda da sunu yaptım iyi geldi diyen biri vardır belki diye sorayım dedim. ona göre doktoruma söylerim bide ona devam ederim.
myavocado Derinmom valla hijyene dikkat etmek lazım, pamuklu çamaşır kullanmak, sık camasir değiştirmek, ped v.s. kullanmayın. Ama yapıyormuşsunuz zaten bunları çamaşırları ütülemeye kadar 🤷 inşallah kısa sürede kurtulursunuz 🙏