bebisliozlem Seysey61 bizim de bir sorun yok ama neden böyle bilmiyorum😔özele devam etseydim şimdiye bebeğimin yarı kırkı çıkmıştı bile hemen sezeryan yapalım dediler,normal doğumdan kaçtıkları için😭
Nezahatozen1 Sagsalim kucağınıza alın normal diye de diretmeyin bence hangisinde sağlıklı alabilecekseniz o şekilde doğum olur insallah
Seysey61 Nezahatozen1 amin hayırlısı tabi sağlıkla sıhhatle gelsin hepimizinki şimdi doktor odasının önünde bekliyorum dua edin bana nolur
Mine-tayfun Gebeliğimi öğrendiğim andan beri 2 hafta geriden geliyor bebeğim doktorlar geç döllenme olmuş diyor Doğumum erken mi olur geçmi bende merak ediyorum regl takvimine göre 34+0 ultrasona göre 32+0 rız şuan doktor 40 hafta doğar ise 4 Temmuz doğum diyor
NerminAyla Seysey61 benimkide geride. 37.haftaya gün verilecek. Detaylıda bakıldı mı su ve kan akışına vs? Bir aksilik görmemişlerse bir şey dememişlerdir.
1prensesannesi__ Seysey61 hayir canım ben minnacık kızımı 39+4de 2765 gr dogurdum herseyiyle minicikti
NGold Seysey61 3kg civarında doğuyor bütün bebekler zaten normal aslında çok kafanıza takmayın diğerleri iri 🤭
Seysey61 NerminAyla 2 ayrı doktora gittim sabahki suyun azalmış fazla vakit yok dedi kendi doktorum bir kaç gün daha bekleyebiliriz şimdilik dedi sonra ebe alttan muayene etti ebe de dedi açıklığın yok rahmln kapalı normal doğuramazsın bende sezaryen günü aldım mecbur
Civcivlerinannesi Seysey61 her doktorun görüşü farklı oluyor. Rabbim sağlıklı ve kolay şekilde yavrunuzu kucağınıza almanızı nasip etsin inşaallah