Zaman geçmezdi daha dün gibi hamile oldupumu öğrenip hüngür şakır ağladığım gün. Burada ileri haftaları görüp sanki kıdemli meslektaşımı görmüşüm gibi hissederdim hayırlısı olsun tabi ama şöyle bi 36 37 gibi doğursam hiç fena olmaz 😂 bebişimde çok hareketli karnımı delicek gibi tekmeleyip dönüyor içerde artık yavaştan doğum egzersizlerine başlayayım diyorum Allah kimseyi evlat isteğiyle yakmasın evlat acısı yaşatmasın sağlıklı bi şekilde doğurup büyütelim kuzularımızı 🫶🏻😢❤️
34+0 bebiş doğdu butonu
Bende aynı valla öğrendiğimde 6 haftalıktı şuan 35+1 benimde 37-38 doğsa yeter 😂Allah herkeze nasip ettsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah 😍
Sevvalll42, Silindi etiketini kaldırdı.
Aysemm44 amin 🫶🏻 zaman su misali yakında doğup büyüyecekler 😢
Aman hemen doğsunlar ben ilk hamileliğimde böyle sıkıldığımı hatırlamıyorum 😂bunda resmen gün sayıyorum hemen bitsin diye 😂
Aysemm44 bende çok zorlanıyorum her gün eşimle ben bebekle konuşma yapıyoruz artık doğar mısın diye 😂😂😂 benim ilk gebeliğim çatlaklarım çok acı veriyor diğer problemleri söylemeye gerek yok zaten ama geriye dönüp bakınca hızlıca geçen bir 8 ay var buna şaşırıyorum gerçekten