NerminAyla Elfthh heyecan korku endişe panik mutluluk uykusuzluk huzursuzluk umut neşe.. ne ararsan var bacım tek gecede 😅
Aysemm44 Elfthh Bomba patlasa uykudan uyanmam o derece 😂bide çok baskı oluyor bebek çok asagıda dedi doktor artk nezman doğururum bilemem
Merve1414 Elfthh heycsn korku hepsi bir arada her akintida acaba Nisan mi diye koştur koştur tuvalete gidiyorum suyum gelecek diye falan korkuyorum sırtım belim çok ağrıyor doğru belli oturamiyorumda rahat yok
Ozdemirinannesi- Sağa sola dönememek kaşıntı nefes darlığı bunların hepsi yatağa geçtiğinde olduğundan korkudan yatak odasına gitmiyorum 🤣
Elfthh Merve1414 bı yandan hemen geçsin istiyorum bı yandan doğum da napcam diyorum düşünceler de zor 🥹
eyldz44 Elfthh hiç uyuyamıyorum bebek o kadar hareketli ki karnımdan eli kolu çıkacak gibi karnımın içi açıyor hangi tarafa dönsem o taraf batıyor sırt üstü nefesim kesiliyor 😅
Anneeadayi3 Elfthh bı ara hiç uyuyamiyordum şimdi biraz uyuyup uyanıyorum çok uykuyu seven biriydim uykularım terketti beni ya
Elfthh Anneeadayi3 ben normalde de sevmezdim ama hamililikte hiç uyuymaazda oldum bilmiykrum nasıl gidecek boyle 🥹
meltemtugay Elfthh bizim bu halimiz ne olacak 37+0 olduk hamile kaldığımdan bugüne böyle mide bulantısından uyuyamıyordum şimdide lavaboya çıkmaktan