Zeynepesma Sincaplarinannesi devlet Hastanesi’ne gidiyorum demişsin bende adanadaym hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz? Bende 5 aylık oldum ama devlette bi doktor bulamadım
Sincaplarinannesi Zeynepesma Adana 5 Ocak devlet hastanesine gidiyorum canım Perihan göçer Ünal’a 2 kere gittim memnundum.gidersen sende memnun kalırsın inşaAllah
Ozge246 Seyhan başkent perinatolog Mehmet Murat Işıkalan kendisi çok ilgili ve iyi bir doktor çok memnun kaldım tavsiye ederim
Fatoss12 sudedemirr cansun demir çok ilgilendı kesınlıkle tavsıye ederim sıze googlede yazarsan çıkar ztn
ayssgl_ Fatoss12 sudedemirr Hakan kalaycı takipliyim 34.haftaya gireceğiz Drumdan oldukça memnunum 🌸cansun demir asla ama asla önermem kendisi oldukça paracı birşeyleri sorguladığınızda size sert tavır sergileyen karşısında asla rahat edemeyeceğiniz ve bilgisine asla güvenmenizi tavsiye etmediğim bir hekim.
Lunaa01 sudedemirr Prof Dr ebru tarım perinatoloji uzmanı takibimi yapan doktorum ama muayene bulamazsınız muhtemelen