KurabiyeninAnnesi123 Mihriimah geç döllenmede olsa kanda çıkardı cnm geç döllenme ultrasonla alakali bir durum kanı etkilemez icin rahat edicekse yaptr yine de istersin Allah gönlüne göre versin🤲
myavocado Mihriimah 2 nagatif hamile değilsiniz yüksek ihtimalle, isterseniz 3-4 gün bekleyip, adet olmazsanız tekrar kan verin.
Mihriimah Hulo2105 biliyorum ama geç döllenme falan o tarz olabilir diye bide daha üç gün geciktim sdece
Serrabade 3 gün geçincemi 2 çıktı benim 4. Gün gecikmesinde 2380 çıkmıştı ama Belirtilerin varsa tekrarla tabi ❤️
Mihriimah Serrabade evet canım karışık biraz durumlar o yüzden bende karışık oldum. Yaptırmam heralde bikaç gün daha beklerim. Senin bayağı yüksek çıkmış sanki
Mzzz KurabiyeninAnnesi123 hayır canım geç döllenme geç yumurtlama demek yani normalden 10 gün sonra yumurtlarsan kandada normalden 10 gün sonra çıkar benim geç döllenme bebeğim
Eliffyamann Mihriimah benim hamile olmadığımda 0 çıkıyor bence sizde gebelik olabilir yükselecek bir değer ben yarin verirdim 4 5 olduysa hamilesinizdir
Mihriimah Eliffyamann canım 5ten fazla olması gerekiyor ya. 2normal bir değer sende farklı çıkıyor demekki.
myavocado Eliffyamann hamilelik için 5′ten yüksek olması gerek. 2 de nagatif, 4-5 de nagatif aslında.
Mihriimah Mzzz hımm bende yumurtlama geç oluyor demişti doktor.ama kanda çıkardı yani dün olsaydı dimi
Mzzz Mihriimah yumurtlama geç oluyorsa nasıl hamilelik oluşmadan kanda cikacakki şoyle ben 7-8 haftalık hamile olmam gerekirken 4 haftalıkti mesela
yeni-annelik Mihriimah kanın iki günde bir tekrarlanması gerekiyor iki katı artmış mı ona bakmanız lazım