sumeyyemasal Doğum yapali 9 gün oldu toplamda 12 kilo aldım 3 kilo gitmiş bebek bile 3.5 doğdu ne zaman gider acaba kızlar
Esomami sumeyyemasal ayy ben 24 kiko aldm 🤗🤗 pazartesi sezeryan olcam hoc gitmicekmis gibi gelio kilolar ama ilkinde 30 lamistim ve eski kiloma donmustum 1 senedede olsa☺☺
sumeyyemasal bulutunannesi33 çok tuketmiyorum bu ikinci doğumum oglumda 1 haftada 7 si gitmişti ınsqllah bundada gider
bulutunannesi33 sumeyyemasal havalr soguk ınsanın su ıcesı gelmıyor ama bolca su ıcın hem sutunuzede yarar hemde odemler gıder ben oyle yapmısdm hep
Halimelis Benim ilk sezeryanımda 18kilo aldım bebeğim 3750doğdu ve üç gün sonra sağlık ocağında tartıldım 10kilo gitmişti bacaklarım ayaklarım çok şişti hala zaman içerisinde doğum öncesi kiloma döndüm ama üç yılımı aldı şimdi 37haftalık hamileyim bunda nasıl olacak bilmiyorum ama eşim kiloya çok takıntılı kendi fit zayıflamam lazım hayırlısı bakalım olmazsa spora yazılmayı düşünüyorum
sumeyyemasal @Halimelis# benim eşim de öyle çok takıntılı 1 hafta oldu doğum yapali Daha 3 kilo gitti moralim.bozuk bebek es kan şu bunlar Nerede 😀demekki içimde kaldi