Bdnbs Kizlar pempemsi sulu birsey peçeteye gelmiş tırnak kadar falan bu mu oluyor nişan ne yapmam gerekiyor
Mucizeayla Bdnbs herkeste farklı oluyor o kadar az olmaz sanırım ama haftaniza da bağlı benim baya avucumun yarısı kadar kopkoyu koyu mukus gibi akıntı şeklinde gelmişti
Sekerrr Bdnbs benim ilk akıntı içinde damar şeklinde kırmızı kan vardı sonra sabaha kadar bekledim ama hep sancım vardı uyuyamadım dı sonra sabah tuvalete gittim kahverengi sümük gibi akıntı geldi
Anne2509 Su gibi değil de akıntı şeklinde ise nişan olabilir bir de tırnak kadar ufak mı oluyor onu bilemiyorum
Tugce_gul Kızlar benimde bugün kahverengi akıntı geldi 36+5 nişan mı bu bir süre devam etti sancıda oluyor kasıklarda
Haticeburak06 Tugce_gul senin dediğin büyük ihtimal nişan canım. Benmde kıpkırmızı uzunca geldi sonra gün içinde devam etti bugün durdu
Sekerrr Tugce_gul benimde 36+5 de öyle gelmişti adet bitimindeki gibi kahverengi sümük gibiydi hemen hastaneye gittim nst de sancı çıktı sezeryan lı olduğum için hemen ameliyata alındım
Haticeburak06 Tugce_gul aşkm herşeyi yaptım aklına gelebilecek 3 gündğr yapmayada devam ediyorum evdeyim 🙆🏻♀️
Sekerrr Yavru-kus yok canm yarın gün almaya gideceğim bakalım ne zamana verecek benimki sezeryan olacak
Aliye35 36+3 um. Dün ilişkiden bir yarım saat sonra beyaz baş parmak kadar mukus geldi. Ama kokusuz ve beyaz. Sizce bu nişan mı illa kanlı yada koyu renkte mi olması lazım emin olamadım. İki gündür de sürekli ağrım var’
Sekerrr Aliye35 nişan akıntının içinde damar şeklinde oluyor bende öyle olmuştu sonra bi gün bekledim tamamen kahverengi gelmişti ama belimden vuran sancılar bide baskı vardı bende