3_oglan_annesi Bigsecret3 cam sakurada muane oluyorm ama. Hiç asistana denk gelmedim kimisi acil işi olunca odadan cikiyolar şuan kuzenim riskli gebelik den dolayı orada yatiyo hastaneden de memnun doktrlar hemşireler vs şans işi ii de çıkar kotusude
Mommelike Bigsecret3 bende armavutkiydeyim çam sakuraya gittim hep test kontrollere ama bahata geçicem sultangaziye bende de stajyer asistan korkusu var :(
Bigsecret3 Mommelike ilk kızım Sultangazi medigold de oldu bunu da bir uer bulamazsam orada yaparım yine
Bigsecret3 Mommelike Evet canım ben memnun kaldım doktorumdan vs . İkisine de bir bak istersen bahata gideceksen kesinlikle Fuat bora beyi öneririm annemi ve ablamın iki çocuğunu o dogurttu medigolde gidersen gül yaman öneririm benim doktorum 🥰
Mommelike Bigsecret3 bahat ücret olarak uygun gelmişti Mustafa balık önermişlerdi ama medigoldun fiyatları nasıl daha mı uygun
Bigsecret3 Mommelike daha uygundur diye düşünüyorum çünkü ben geçen sene sezaryeni ya altı buçuk ya sekiz bucuga yaptım kızımı bir yaş aşısı için götürdüğüm gün kadın sezaryeni bahatta yirmi bine yaptığını söyledi
Mommelike Bigsecret3 yaa bayağı fark varmış şuan bahatta normal doğum 15 sezeryan 20 demişlerdi nişanda orayıda bir arayıp sorayım ozaman canım teşekkürler