Ezgi1019 Kızlar merhaba bebişin kıyafetleri icin dalan sabun tozu aldım makinayı tıkadı ve köpükler dışarı çıktı.😬 çözümleriniz neler? Organik önerilerinizi bekliyorum..
Defnemmm2301 Ezgi1019 bende dalan aldım ama hiç birsey olmadı hatta dün akşam yıkadım kıyafetleri battaniyesini filan
UykusuzAnne Ezgi1019 Sıvı olanlardan al o zaman senin makina uygun değil herhalde neden öyle yaptı ki ben de dalan alacaktım
Smye Ezgi1019 canım sıcak suda erit sonra deterjan gözüne koy bende ilk yıkadıklarım acemilik oldu sonra düzelttim😂
sonsuzmasalim Ezgi1019 acaba sıkan fortuma bir şey mi kaçtı ki böyle tıkandı🤔 bendede olmuştu bi keresinde babam gelmişti suyu komple boşaltıp sıkan fortumu açtıydı içindem çorap çıkmıştı
Ezgi1019 Ezgi1019 sanırım Drsnbyfatma canim sanırım hatayı deterjan gözüne koyarak yaptım ben dediğin gibi
Drsnbyfatma Ezgi1019 az kullan ve içine serpiştir olur öyle yıka tekrar ama koyu renkleri ağartma durumu var Dalan’da istersen açık renklerde onu kullan koyu da da sıvı Bebek için
Smye Ezgi1019 benim LG marka su telefonla falan calıstırabildiginden modelini hatırlamıyorum ama herseye error veriyor yani benimki ne bişi olmasıysa olmaz korkma 😂
Defne00Duru Bende dalan aldım ve yıkadım hatta ilk kızımda da onu kullanmıştım ama hiç bi sıkıntı yaşamadım. Ama tam bi ölçek fazla geliyor bence yarım koyarsanız bi Sıkıntı olmaz kıyafetler zaten temiz olduğu için sabun tozuna koksa yeter diye düşünüyorum ☺️