Zeyynnpp Evet kızlar çok sacma ama ne yaparsam yapayim yutamiyorum midem bulaniyor yutamayinca.. magnezyum ilacı kullanıyorum boyu biraz uzun büyük geceleri ikiye bölüp içiyorum bı sıkıntı olurmu sizce ikiye bölmenin? Benim gibi olan varmii 🤦♀️🙋♀️
Mervee68 Zeyynnpp bende senin gibiiyim kesinlikle hap yutamiyorum eczanede danisirsan daha iyi olur bazı ilaçları bölmek yada ezmek çok tehlikeymis kesinlikle uyariyorlar
Gebebiri333 Zeyynnpp bende yutamiyorum ilaç. Magnezyum olarak magnimore B6 kullanıyorum suda eritmeli. Ayrıca plus olaninin da şase olanı çıkmış. Eczacina sorabilirsin. Fiyatı bana çok pahalı geldiğinden almadım 600₺ idi. Şu an kullandığım ilaç 200 civarı
Zeyynnpp KurabiyeninAnnesi123 sorucaktim unuttum canım ya artık bel bacak ağrısından da duramıyorum içmem de gerekiyor 🤦♀️
Zeyynnpp Mervee68 evet biraz araştırdım bazı yerlerde öyle yazıyor canım bu ilaclar niye hep büyük anlam veremiyorum 🤦♀️😂
Mervee68 Zeyynnpp valla çok sıkıntı suan vitamin ve demir verdi demirin muadili vardı pekmek gibi bişey onu aldım ama vitaminde yok tekrar bakicaz nasıl bişey kullanabilirim diye Allah’tan doktorum anlayışlı çozum uretiyo 😂
busraltin Zeyynnpp bende ikiye bölüp içiyorum bir tek o ilacı içemiyorum yarısını içiyorum hiç içmemekten iydir diyorum