curlysister YeniGelinMeselesi duştan sonra iç çamaşırınıza 2 damla nioli yağı damlatırsanız hem kokunun hem de akıntının önüne geçmiş olursunuz bir de mümkünse ped kullanmayın çok rahatsız olursanız pamuklu peçete koyarsınız arada dışarıdayken
YeniGelinMeselesi Melliisaa ben günde 3 litre kadar su içiyorum su şişem var ölçüyü ordan biliyorum yani 🙃
Ezgikurt YeniGelinMeselesi yoktu ayni cok cok terler bacak aran camasir komple islanirya oyleydi istanbuldaydim acaba terden nemdenmi derdim ama suyum az az sızıyormus hatta bebek su icer azaltir cisini yapar cogaltir suyu dedi tekrar gittim cogalmisti ama riske atmadan yatis verip 36+3de dogum yapmistim
YeniGelinMeselesi Ezgikurt bende koku olmasa direk suyum sızıyor derim ama koku var şöyle diyim tuvalete gidip bakınca iç çamaşırımda 1 tl den biraz büyük işte ıslaklık var koku da var çamaşırda 😮💨
curlysister hilal_wq4 hamilelikte ve öncesinde de kullanıyorum doktorların da önerdiği bir yağ kesinlikle sıkıntı yaşamadım
Meryemcee Benimde öyle oluyordu nioli yağı kullandım 17 haftalığız şuan bisey yok kesildi koku da kalmadı ıslaklıkta .nioli tamamen doğal içerikli zaten benim de tahlillerim temiz çıktı enfeksiyon yoktu kullandım geçti sanada Şifa olur insAllah..
Ezgikurt YeniGelinMeselesi kadin doguma bi git bence doktor bi baksin insallah kotu bisey cikmaz canim
Serendipity16 YeniGelinMeselesi ah ah seni çok iyi anlıyorum benimde 24. Haftada başladı kaç kere korktum suyum mu sızıyor diye alttan test yapıldı yok yani bir şey çıkmıyor enfeksiyon da yok her zaman düzenli tahlil verdim şu an 37+6 oldum zaten iyice arttı doktor normal son zamanların akıntılar çoğalacak dedi benimde aynı şekil kokuyor 1 tl büyüklüğünde renksiz şeffaf her gittiğim doktora söylüyorum hepsi suyu iyi diyor mantar diyen oldu normal akıntı diyen oldu ama insanı sinir ediyor sürekli bi endişe cidden beni hamilelikte en çok yoran konulardan biriydi maalesef inşallah senin zamanla düzelir
Kubra-233 YeniGelinMeselesi ahhh o dert bende hamilelik boyunca sürdü halada devam ediyor 30+1 iz bizde doktor hormonlardan kaynaklı demişti fitil kullanıyorum şimdi ama onunda pek faydası yok 🤦🏻♀️
madameux YeniGelinMeselesi ben 29. Haftadayim hic enfeksiyon yasamamistim. Koku yok ama bu hafta basladi. Doktorum soylemisti zaten son haftalarda önünü alamıyoruz o yuzden ilk haftalarda dikkat et antibiyotik kullanmayalim diye. Bu net olarak enfeksiyon. Bebegin kesesi yirtilabilir doktora gitmen lazim cok acil.
Ezel16 YeniGelinMeselesi Enfeksiyon olabilir belki.. Bol bol probiyotik kullanın kefir, yoğurt vs gibi ve bol bol su için .. Özellikle kefir içtiğiniz zaman farkı göreceksiniz hiçbir probleminiz kalmaz .. Geçmiş olsun 🕊️
Mer3459 YeniGelinMeselesi bende 30+3 ve bende de aynı durum var yoğun akıntı ve koku doktoruma sordum olabiliyor deid idrar tahlili yaptırmamı söyledi enfeksiyon olabiliyormuş ondan sebep galiba iç çamasırlarımı ütülüyorum ve günde üç kere değiştiriyorum
Ezel16 YeniGelinMeselesi Anladım canım hiç vakit kaybetmeden doktora görün o zaman ilaç falan verir belki çabuk iyileşirsin..