Aliye35 SeydaGolcuk0 Benim ayla tabanlarim kırılmış gibi ağrıyordu iki gündür. Şimdi biraz daha iyiyim ama oğlum taş kesiliyor. Hareketleri baya azaldı. Şimdi onun ağrısını çekiyorum. Senin ki kız mı erkek mi, normal doğum mu düşünüyorsun
SeydaGolcuk0 Aliye35 Benim ki kız. Henüz doğum la ilgili konusmadik doktorla çatı muayenesi yapalim gidişata bakalim dedi ama ben bi tik sezeryana daha yakinim ya. Sen ?
Rubiss Benim ilk gebeliğim nasipse yarına doğum 39+1 de alalım dedi hanım efendi biraz kilolu o yüzden normal doğum beklememize çok gerek yok çok kararsızım ama çok normal istedim aslında ama omuz çapıda genişmiş biraz hayırlısı
Fasulyeninhikayesi Mayatrkn yarin 31 haftalik oluyoruz kizcemle 🎀🌸son 64 günümüz kaldi ama sezaryen olacagi icin daha az birde riskli gruptayim saglikla gelsin bebeklerimiz vaktinde insallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
annesinin_alparslani Mayatrkn 2ci gebeliğim sağlık ocağı test sonucuna göre 19 doktorun geç döllenme deyip söyledi 42 artık ne zaman gelecek Allah bilir 1 ayı bulmayacak gibi hissediyorum
Sosisligunlerr SeydaGolcuk0 bacım dur gözünü seveyim😂😂 Normal doğum yap bir sezeryanli olarak diyorum bunu o an sanciyi çekiyorsun ve bitiyor ama sezeryan hiç gitmiyor 8 kat kesiliyorsun illaki daha zorlukları var benim kemik darlığından zorunlu sezeryan oldum normal doğumu çok istedim nasıl böyleymiş ☺️
Aliye35 SeydaGolcuk0 Ben normal doğum istiyorum. Ama herhangi bir sıkıntı çıkarsa tabii sezeryan olucam. Normal doğum sonrası toparlanmak , süt gelmesi olsun daha iyi bence bir de bıçak altına yatmaktan daha çok korkuyorum galiba 🥹
Sosisligunlerr Yasminyasemin hayırlısı olsun canım bebiş sağlıkla sıhhatle kucağına alda kurban oluncada birşey olmaz onu muhakkak doktor ayarlar çünkü izine gidiyorlar ya ☺️
SeydaGolcuk0 Aliye35 İnşallah istedigin gibi olur o zaman🥰 saglikla bebisini kucagina almak nasip olsjn umarjm
Drysf_bjk 5sezeryanim ayy iyi cesaret var sizde benim 2 oğlan var 3.ye hamileyim ama kız olsun erkek olsun daha istemiyorum