Aysegull_t Ozlemtrnc7 İki tane normal doğum yaptım üçüncüye hamileyim ve ilk defa duydum böyle birşey
Aysegull_t meraldurmaz bendede aynı vaziyet sürekli lavobaya gidiyorum sürekli assagida hissediyorum ama kimse yok yani gelen 😅
eylulmucizem_ hepoyleolurzaten__ aynen en çok orada hiss olunuyor ama sağa sola yatınca da resmen elimin içinde gibi hissediyorum. Kız cinsiyyeti . Sizde peki?
Rabia6606 Mayatrkn benim Üçüncü gebeliğim normal doğum ama ayın 9 unda yatış dedi doktor ins bunuda normal doğum yaparım hayırlı bir şekilde kucağıma alırım . Heycan bastiiii 🤭🥳💃
Sosisligunlerr Mayatrkn Benimde ikinci gebeliğim ve doğumum 8 Mayıs bendede heyecan çok fazla ve kaldı 1 gün 😀🩷 38+5 de olucak inşallah
Yasminyasemin Sosisligunlerr benimki 41 gün stres bastı tam kurban diyor napıcam bayram günü olsun istemiyorum 2 3 gün sonrası olsa nasıl olur bilmiyorum
Sosisligunlerr Yasminyasemin hayırlısı olsun canım bebiş sağlıkla sıhhatle kucağına alda kurban oluncada birşey olmaz onu muhakkak doktor ayarlar çünkü izine gidiyorlar ya ☺️