HESA20 kızlar bakar mısınız sizce 2.alttaki olan pik mi az önce yaptm üstteki gündüz yapmıştım şeffaf akıntım olmaya başladı yarın değerlendirebileceğim bugün değerlendiremiyorum😐
Eldgrn HESA20 pik olmamış olması için iki çizginin ya aynı koyulukta olması gerekli yada sonradan çıkan 2. Çizginin daha koyu olması gerekli yumurtlama yok suaanda
HESA20 Sevvalll42 bu daha net canım ğik değildir dimi ya akıntım da var ama yarın değerlendirebilir letu kullandım adetimin 11.günü bugün stresten midem bulanıyor artık yumurtlamayı kaçırıyorum diye😔
HESA20 lilyum_ nasıl stres oldum anlatamam zaten bu stresle ben zor gebe kalırım 😐 bu markanın ki fazla koyu olmuyor diye panik yaptımda ilk kez bu markeda bu kadar koyu gördüm
HESA20 Sevvalll42 içim içimi yiyor yumurtlamayı kaçırıyom diye 😔 ilk kez bu kadar koyu gördüm ve şeffaf akıntım da olunca stres oldum iyice
HESA20 Eldgrn şuan böyle biraz gölgede cektim içim rahatlıyor siz böyle dedikce Rabbim sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin inşallah bana ve isteyen dileyen herkese
Eldgrn HESA20 yani gün aşırı yapmayın boşuna olsa zaten ilk ikisinde olurdu diğer günlerde yapmaya devam edin mutlaka yazdığım gibi olursa mutlaka değerlendirin o günleri ama şuanda pik değil
HESA20 Eldgrn yarın ve yarından sonra değerlendirmeyi düşünüyorum letu kullandım geçen ay doktor gün verdi 2 gün sadece o da olmadı bu ay da letu kullandım bugün akşam akıntı olunca test yaptım böyle cıktı duphaston kullanıyorum birde gebelik olursa tutunması için
HESA20 zey-nep11 çok sağol canım içimi rahatlattıniz artık yarın gündüz yaparım bakalım koyu olucsk mı
nazlicanklc Bu kadar stres yapmamalısın. Stres süreci gerçekten çok etkiliyor. Yarın pik yapmış olur diye düşünüyorum. Bende böyle çıktıktan sonraki gün çift çizgi çıkıyordu. İnşallah bir an önce hcg pozitifi de görürsün 😊
HESA20 nazlicanklc ah o stresi bi yenebilsem aslında ben kendim stres yapmıyorum pek ama aylsrdır deniyoruz eşim sıkıldı onu ikna etmek stres yapıyor bende en çok 😐inşallah canım bana dua et olur mu🥹
Sevvalll42 HESA20 daha varmış yumurtlarsın ya ben 11. Gün yumurtlamıştım korktum yumurtlamicam diye ve hamileyim şuan
zey-nep11 HESA20 ıkı gune koyulaşır merak etme sen bol su ıc. Havuc ye muz ye farkı görürsun😘♥️ cevız ye meselaaa bunlar da buyumesıne yardmcı oluyo yumurtanın🫶
HESA20 Sevvalll42 bnm de 11.günmdü bugün inşallah kaçırmam yumurtlamayı 🤲 maşallah ne güzel sağlıkla kucağına almak nasip olsun🤲🥰 darısı bizlerin başına olsun inşallah🤲🌸
Sedanur-14 HESA20 konuyla alakalı bilgim yok kusura bakmayın ama nasıl fotoğraf yükleniyor bende düşükle alakalı bir soru paylaşacaktın da resim koyamadım
HESA20 Sedanur-14 canım foruma girdiğimizde sol üstte 3 çizgi var orada da resim yükle var ona basınca resmi yükle de kopyala yap post açarken önce yapıştır direk foto çıkıyor postu paylaşınca zaten🌸