Hhhzzzlll3545 Elvn 32+2 de gttigimde girmistim 34 te grdim simdiki randevum da 1 hafta sonra bundan sonra hep girilcekmiss
Medusa Elvn valla her seferinde mi yoksa süresi var mı bilmiyorum. Son zamanlarda sık sık girildiğinde nasıl oluyor acaba ben de merak ediyorum
LareninAnnesi Elvn Medusa 32 de başlattı beni nst ye. Her seferinde 40 tl verilmiyor. 15 günde 1 veriliyor ücret
Hhhzzzlll3545 LareninAnnesi aa o nasil 15 gunde bir gittim ben herseferinde aldi simdi bu randevudan sonra haftada 1 gidicem alinmicakmii ?
LareninAnnesi Elvn 2 haftada da vermiyorsunuz yani ben tam 15.gün gittim ücret alınmadı 16.günde alınıyor nst ücreti
LareninAnnesi Hhhzzzlll3545 Günü doluncaya denk gelmiştir belki. Ben 32.haftada gittim ilk nst için. 40 tl verdim... 34.haftada tekrar gittim ücret alınmadı 15 günde 1 alındığı söylendi. Şimdi 36.hafta için gideceğim 40 tl vereceğim yine. 38 için gittiğimde alınmayacak. Tabi doğurmamış olursam😀
Hhhzzzlll3545 LareninAnnesi aa tamamm o zamann bende haftada 1 giderken hep alincak herlde diye dusunuyodum 🤔😊
LareninAnnesi Hhhzzzlll3545 Haftada 1 gittiğinizde muayene ücreti de vermeyeceksiniz her hafta. 10.günde alınıyor muayene ücreti de. Yani onu da 2 haftada 1 vermiş olacaksınız bir nevi . Bilginiz olsun
Sinderella Selam karataş hastanesi fiyatı hala aynı mı ben ilk kez gidicem mine hanıma gidicem ssvd doğum için