Limonannesi Haftası 25lerde olanlardan para ödemesi yapan var mı acaba yoksa eski fiyat sadece 30ustu olanlara mi geçerli
minikkelebegimmm Yncysf Mells 548262 Mells kizlar smdi verdik normal doğum olursa 2700 e anlastik sezeryan olursa 2400 karttan 2400 cekildi normal olursa 300 ekstra vercez cemile hanimla knstk smdiye kadar 11 kisiye yaptk dedi zar zor yaptirdik akillanmislar bu hagta son obur hafta yardimci olamicaz dediler
Mells Kızlar konuştum bugün fiyatı düşürdüler ama 2600 yaptılar. 2400 e düşürmediler bu haftadan sonra 2400 e çok çektik artık çekmicez dediler. Bir de hasta haklarındaki kız ya bu hamileler nerde konuşuyor anlamadım hangi program herkes fiyata itiraz etti dedi 😂 Ödemeyi sisteme düştüler şimdi ödemedim doğumdan çıkarken ödersiniz dediler
Mells 2018 giriş yapanlar sizde söyleyin fazladan ödemeyi bebeğimize harcarız sokakta bulmuyoruz . Bir de eşlerimiz sezaryena alınsın diye mi baskı kursak acaba? :) çoğu hastane alıyor karataşta alsın 🤗 İstek yapalım
Yncysf minikkelebegimmm yalnız muhasebedeki kadın bunlar bir topluluk oluşturmuşlar herkes aynı anda geliyor dedi grubumuzu ifşa edecekler😀😀
Mells Yncysf ay evet banada siz nerde konuşuyosunuz herkes haberleşmiş dedi. Bende bütün hamile platformlarında konuşuluyosunuz herkese başka fiyat vere vere dedim 😂😂😂
minikkelebegimmm Mells iyi demissin canım sizin dogm ne zaman bizim mart ortasi gozukuyo ama o kadar beklemicekmis fbi gelio
Yncysf minikkelebegimmm benimde martta ama normal yada sezeryan belli değil bebegim daha dönmemiş erken doğum riskim de var karışık bizim buralar yani
Yncysf minikkelebegimmm benimde martta ama normal yada sezeryan belli değil bebegim daha dönmemiş erken doğum riskim de var karışık bizim buralar yani
Lenax Elaylama karataş hastanesinde 10 günlük kontrol muayenesi süresi oluyor mu canım? Haftada bir kontrole gidicem de her hafta ücret ödenecek mi merak ettim belki sen biliyorsundur
Elaylama Lenax evet evet 10 günde kaç kere gidersen git ödeme yapmıyorsun ama dikkat etmen gereken ilk muayene olduğun gün 1. Gün olarak sayılıyor. Kafa hesabı yapınca 1 kaçırıyorsun çünkü ben bi kere öyle oldum 🤭