hilal_wq4 rmysa388_ ya bende durumlar değişik biraz 17 haftalik erkek denildi ve çok kesin konuştu 19 da kız denildi şu anda 24+4 düm salı günü renkli ultrasondan bakicz bu sefer tam kesin olur
rmysa388_ hilal_wq4 😅😅 bizimki gibi erkek kız diye gitti desene detaylı ultrasonda belli oluyo ama kız dedi banada artık Yeter diyip ona göre alışveriş yaptım😅😅
Sevvalll42 rmysa388_ ay hayırlısı olsun inşallah ama hemen hastaneye gitmeyin biraz evde çekin sancıyı
rmysa388_ Nurcangndr13_ kesin ne dediler artık 😅😅ne kadar zor ya neye göre hazırlık yapacaz belli değil
Esrasnyz23 rmysa388_ çok teşekkür ederim birde yürüyüş yaparken alttan sancı oluyor adet sancısı gibi o neden oluyor henüz sancılarım ne zaman başlıcak başladı mı bilmiyorum ilk hamileliğim hiçbir bilgim yok
rmysa388_ Esrasnyz23 sancı konusunda emin ol benimde bilgim yok benim de ilk ama bence bende çok şiddetlenmediği hâlde gitmeyecem evden sende öyle yap suni sancı daha kötü diyolar
Esrasnyz23 rmysa388_ sancımı evde çekmek istiyorum evde doğururum diye de çok korkuyorum annemle eşim yanımda olacak eşim benden daha panik telefonla ulaşamazsa bile evde doğuruyorum birşey oldu sanıyor panik yapıyor
rmysa388_ Esrasnyz23 😅😅birileri varsa gene iyi benimkiler bana yetişebilecekmi belli değil eşimle aramda 5 saat annemlerle 6 saat var çok uzaklar😥
Esrasnyz23 Yarın çatı muayenesi var çok korkuyorum nasıl olacak acıyor mu muayene nasıl oluyor bilgi verir misiniz
rmysa388_ Esrasnyz23 sakın korkma emin ol çok kötü bişe değil ufak bı ağrı oluyo oda zaten ilk olucağı için Ağrı’da değil aslında kendini sıkırsan hissedersin onu sonrakilerde alışıyosun direk bakıyolar😅😅
rmysa388_ hilal_wq4 evet ya bide herşey pahalı oluyo iyice 1 ay önce 100 TL olan şey şimdi 200 TL bütçede hemen almaya izin vermiyor maalesef zamana sığmıyoda baya değişik
Nurcangndr13_ hilal_wq4 bende devlete gittiğimde kiz dediler hata kesin dedi ama özele gittimde erkek dedi devlet cok ilgilenmiyor bizim burdaki hastanede