Sibel_yay_46 Arkadaşlar adet gecikmesi oluyor ben de 2 oldu test yapıyorum testte pozitif çıkıyor ama sonra 2 3 gün sonra adet oluyorum test mi yanlış oluyor anlamadım öyle yaşayıp hamile olan var mi
Hulo2105 Sibel_yay_46 burda bi kız vardı hep çift çizgi çıkardı ama hiç hamile çıkmadı. Testler bozuk olabilir çok eminseniz kan verin
Bebegim3444 Sibel_yay_46 bence testte pozitif gördüğün gbi kan vermeye git. Hangi marka test yapıyorsun. Artimet test çok yanıltıyor değerin iki bile olsa pozitif gösteriyor.
Kahvemsi-05 Sibel_yay_46 normal testte yanılma oluyor çünkü çizgiler akıyor ve seyreliyor maalesef. ama erken gebelik testinde olmuyor net sonuç erken gebelik ha tabi birde kan 🥰
Kubratntklu Sibel_yay_46 belki de kimyasal gebelik yaşıyorsundur benim de pozitif çıkıyordu kanda da idararda da iki üç güne kanama başlıyordu
Sibel_yay_46 Kahvemsi-05 erken gebelik testi 2 oldu farklı aylarda denedim ikisinde pozitif çıktı seviniyiroruz sonra da böyle üzülüyorum
Kahvemsi-05 Sibel_yay_46 o zaman hormonların salgıladığı bir durumdur canım bilemem yani, stresten dolayıda gecikmen olabilir hemen bebeğe yorumlayıpta test yapmayınız ve gebe kalma şansını düşürenlerin arasında stres ilk sıra. Mümkünse stresten uzak durunuz
Kubratntklu Sibel_yay_46 adet bir kaç gün gecikiyor sonra kanama başlıyor bende adet 3 gün geçiyordu kanama başlıyordu 2 kez yaşadım beta oranı düşük çıkıyordu bende 19-17 gibi iki güne kanama başlıyordu normal adet döngüsü gibi düşüyordu
CananKyaa Hormonal olabilir dedi doktor bide bende polikistik var bir bucuk yıldır evliyim ilk defa böyle birşey yaşadım bende
Sibel_yay_46 Kahvemsi-05 bebek bekliyorduk gecikikce test yaptım o da pzotif çıktı sonra adetnoldum 2 güne gene artık testlere de guvenmiyorim bu olayı 2 oldu yaşamam benim
-Yasar-123 Sibel_yay_46 yüksek ihtimal kimyasal gebelik yaşamıssinz. Benim de iki kez öyle oldu kanda da çıkıyo hatta ama sonrasında adet oluyorm.
Sibel_yay_46 -Yasar-123 ben kan verdim olabilir canım belkinde kimyasal gebelik kimyasal gebelik de nasip bir belirtisi oluyor adet gibi demi ağir birşey oluyor mu
-Yasar-123 Sibel_yay_46 adetten hiç bı farkı yok. Bazen adet gününü geçtikten bı iki hafta sonra kanama basliyo bazen de direk adet gününde. Erken gebelik testi yapmayan kişi farkında bile olmaz kimyasal geçirdiğinin