Momybaby Kızlar günde en az 1,5 lt su içmeye çalışıyorum ama onu bile beceremiyorum bazen zorluyorum kendimi ama olmuyor var mı bi taktik vs hamilelikten önce de susayan bi tip değildim günde üç dört bardaktı
Eko93 Momybaby 1.5 lt lik şasaldan al kendine sabahtan akşama 3 4 e kdr bitir. Sonra 1.5 daha da yatana kdr bitir. Su çok onemli
Fundahakanb Momybaby kendimi zorlamıyorum aşırı içmiyorum hatta bazen bi kaç bardak . Gervekten su eksiğiniz varsa doktor uyarır o zaman yüklenirsiniz
Hulo2105 Momybaby bende öyleyim bazen 1 bardak anca içiyorum. Ama son 1-2 aydır susayınca çarpıntım tutuyor sanki şekerim düşüyor gibi hissediyorum su içince gidiyor o his. Eskiden beridir yok alışkanlığım bu da beni çok üzüyor
Hulo2105 Momybaby tabi ki su içmek kendimiz içinde iyi ama işte anne tarafımda da su içme alışkanlığı hiç yok çok içince de midem bulanıyor ☹️
GlyEylul Momybaby işim gereği bazen su içmeyi bile unutuyorum yoğunluktan . Alarm kurum derim ben alarm kurdum . 3 litre içiyorum . İdrar yolu enfeksiyonum var onu atmaya çalışıyorum 🙄
Tugce_12 GlyEylul Aynen benimde var bana da doktor oyüzden 3lt su içmem gerektiğini söyledi 3 lt olmuyor ama 1,5 2 oluyor ancak
Firstpreg Momybaby Protein ağırlıklı beslenirseniz susama hissedip içersiniz. Ben de böyle bir çözüm yolu buldum da o kadar suyun bir de 20 kere çıkışı oluyor, o çok yoruyor beni ☺️
Momybaby Firstpreg protein ağırlık vermem lazım ama maalesef tiksinmelerim geçmediği için zorlanıyorum yumurta tavuk görmek bile istemiyorum 😞
Enfal_06 Momybaby içine taze nane veya aroması güzel meyveler koyun ben bazen öyle yapıyorum yada meyve suyu limonata portakal suyu sıkıp içiyorum daha çok posalı şeyler yersen havuç gibi su oranı yüksek oluyor
Enfal_06 Momybaby evet su içmeyi hatırlatan uygulamalar var aynı su sesi oluyor uygulamada su sesini duyunca insanın kana kana içesi geliyor 😅 bende öyle oluyordu
emirtimr1 Momybaby ben plastik olduğu için tikdinmiştim du içmekten resmen cam aldım ve adet takvimi kullanıyordum grbelikten önce hatırlatıcı ekledim yarım saate bir hatırlatıyor tavsiye ederim askım
Tugce_12 Momybaby İçmemiz gerekiyor gerçekten canım ya bende öyle 3lt dedi doktor bana 3lt olmasa da içmeye çalışıyorum sürekli hamilelikte sonra emzirme döneminde içilmesi gerekiyormuş hep 3lt olmasa da 1,5 2 yeterli olur galiba ya