Ezgikurt Papatyamm63 ben oglumda cok tatli yerdim 2. Gebeligim acayip eksi yiyorum cinsiyeti ogrenicem insallah bugun😂
Mine-tayfun Papatyamm63 Çin takvimi kesin doğru bende de eşimde de aynı çıktı arkadaşım da da eşinde de aynı çıktı yanlış çıkanı görmedim henüz
SmyEsciv Papatyamm63 normalde sizin söylediğinizin tam tersi tatlı yersen erkek ekşi yersen kız derler ( bu bende doğru 😂 ) Çin takvimi doğru çıkmadı
2727dfne Papatyamm63 kızımda limon yerdim haddi hesabı yok bunda da acı istyorum ama cok acı gözlerimden yaşlar gelsin acısından o derece acı istyorum bakalım bu ne olacak
Miskinim Papatyamm63 ilkinde deli gibi salatalık turşusu yemiştim kız oldu. Bunda da tatlı midemi bulandırıyor gene ekşi yiyorum çok şükür gene kıza benziyor desi doktor
Brlasen Ben buna inanmıyorum vücut ne eksikse onu istiyor bence çünkü ilk canım çok turşu istedi sonra çok tatlı istedi
Nurdoga Papatyamm63 ben ilk oglumda eksiyerdim bundada tatlı ama cinsyt aynı doktr doğuma kadar yanilmazsa yalan oluyr 😂 yani hurafeye göre kesin kız Çin’e grede ama doktor erkek dedi bakalm 😂
KurabiyeninAnnesi123 Emel_aslan06 24 yaşımdayim bu yaşıma kdr bir kere bile ekşi yeşil elma agzma dahi sürmemisindir ekşiden haz etmem tatliciyimdir kizimda kilo kilo yeşl elma yedim doğurduktan snra elimi sürmedim🤣 bence cinsiyetle alakasi yk oda bir batıl
Ebru3457 Papatyamm63 ben pek doğru olduğunu düşünmüyorum benim ilk başlarda canım erik turşu çekiyordu kızım oldu ama son aylarda canım tatlı şeyler istemeye başlamıştı
Hshaujaja Papatyamm63 net bi cevabım yok iki doktor kız iki doktor erkek dedi en son da biri kız dedi bakalım çok ekşi yiyorum çok istiyorum bi oğlumun olmasını❤️❤️❤️❤️
Papatyamm63 Hshaujaja ben öğrendim cinsiyetini öyle ekşi yiyorum canım asla tatlı çekmiyor öyle tuzlu ekşi yiyorum