Papatyammm Bizde eşimle çok kararsızlık yaşadık ama Kerem Alp te karar kıldık en sonunda 😂 Sın dakikada bi değişiklik olmazsa Kerem Alp olacak oğlumun adı 🤗
Sidelya nuracar026 oğlum olursa ben de Batın koymak istedim ama Allah ın isimlerinden biri ağır gelir çocuğa dediler vazgeçtim 🙄 ama çok güzel bi isim söylemek kolay kulağa hoş geliyo anlamı da harika
nuracar026 Sidelya bana da herkes herşeyi söyledi ama kulaklarımı tıkayıp bildiğimi yaptım Kerim samed de Rabbimin isimlerinden ama herkes çok rahat ismi takıyor sadece ismin ağırlığı olmasın diye ikinci bir isim ekledik bence her söylenene kulak asma 😊
Sitionline Ssraa ya biz senle baya baya tesadüf yasıyoruz 😁 bnde selim ismi düşünüyorum ama tabi daha karar vermedik
Sitionline Ssraa karar verince yazalım yine burdan 😁 anlamına göre isim bakıyırum bende bide Kuran’da geçmesine bakıyırum
Ssraa Sitionline Aslında anlamı güzel olması yeterli isim seçebilme için. Efendimiz anlamı güzel olsun demiş çünkü illa Kuranda geçmesine gerek yok ama ekbette geçse daha güzel☺️ Olur yazalım😁