mom02636 Gozdeli biz iki isim düşünüyorduk ikinci isimde çok gel git yaşadık sonunda karar kıldık Toprak Ömer olucak ikinci bebeğimin adı ilk oğlumun adı da Çınar Berat 😊💙
Elif25 Gozdeli İlk oğlumun adı İbrahim kayınbabamın Adı. Bu seferkinin ismine de sen karar ver dedi eşim. Asafla Eymen Arasında kalmıştım Burdaki Arkadaşlar Sayesinde EYMEN de karar Kıldım 😂😂
dmngrkm mom02636 kızlık soyadım Toprak olduğu için Toprak olsun çok istiyorum ama Ata ve Bera’ da aklım kalıyor 🤔😂💙🧿
Calyipso Gozdeli Aslinda ben Fenerbahceliyim.. eşimde Galatasarayli ama takimla alakasi yok 🤣 esim bi gun eve geldinde aslan olsun mu dedi bende olsun dedim 🤣🤣 oyle aslan kaldi
Sidelya nuracar026 oğlum olursa ben de Batın koymak istedim ama Allah ın isimlerinden biri ağır gelir çocuğa dediler vazgeçtim 🙄 ama çok güzel bi isim söylemek kolay kulağa hoş geliyo anlamı da harika
Tugbax68 Bekir yaninaAzad ama heran degişebilir çok kararsiz kaliyorum bekir azad nasil sizce bekiri degiştiremiyorum 😊
deletedmom947 Elif25 bende asaf ve eymen çok beğeniyorum ama ikisinden de çok var diyorlar. Gerçekten öyle yenidoğan erkeklerde çok duyuyorum🙄