irem0596 Merhabalar. 8. Haftadayım ve dünden beri kusma başladı. Hadi dün sadece sabah çıkarttım. Bugün kahvaltıdan 2 saat sonra çıkarttım. Meyve falan yedim sonra ama ne yersem yiyim midemde bunaltı gibi bi his oluyodu. En sonunda bu saatte (19:00) çıkarttım. Normal mi sizce?
myavocado irem0596 gebelik bulantısıdır herhalde o zaman, Allah korusun bir şey filan dokunsa, gıda zehirlenmesi gibi ateş de yapar ondan sordum.
irem0596 Gün içinde de kusma mide bulantısı oluyo mu yani onu merak ettim. Google da sürekli sabah bulantısı yazıp duruyor da
Melikemrvvv irem0596 gebelikte bulantı günün her saati her dakikası olabilir canım genelde 16. Haftaya kadar devam ediyor korkma doktoruna söyle tabii ilaç verir biraz rahatlarsın
gokkusagiii irem0596 yok canim benim gece gündüz günün her saati oluyordu ozamnlar. Simdi 28 haftamdayim hala cok bulaniyo ara ara kusma olmasada. Prilam kullandim buzamana kadar uyku yaoiyor ama biraz da olsa hafifletiyordu
myavocado irem0596 oluyor gün içinde de 4-7 haftalar arası sürekli bulantı kusma ile geçti benim, sonra geçti 14-16 haftalar yine aynı idi.
rabia41_ 13 haftadayım hala mide bunaltın ekstra kusmam var mide bulantısı ilacı kullanıyorum hergun ona rağmen aile hekimime yazdırmaya gittim de kullanma aza indir dedi yapamıyorum ama bi öneriniz var mı
Mavicee Merhaba canım bende 7. Haftadayım ve mide bulantım günün her saatinde var neredeyse, ve yediğimi tekrar hatırlayınca bile midem bulanıyor sabahları boş mide olmasına rağmen istifra ediyorum yeşil su gibi çok kötüyüm inşallah geçer hepimizin