Feride_01 noble1 kendi başınıza doktor yazmadan alıp kullanmayın bence arkadaşım kendi kendine muayene olmadan kullandı kist oluştu sonrada kistle uğraştı doktor yumurtalıklara bakıp veriyor
noble1 Feride_01 ben zaten çok kez gittm kontrole dr klomen kullandırdı 3 ay, sadece ilacı değiştirmiş oldum yanii
ecmbrkyldrm Nur-sahin femarayı adetimin 5.günü sabah akşam kullanmaya başladım 5 gün gün aşırı ilişki oldu pcos vardı bende adet düzensiz görüyordum ilk kullanımımda hamile kaldım canım
Nur-sahin ecmbrkyldrm bendede pkos var ve femera yazdilar yarin 5.ci günüm cumartesi pazar kullanmayacam pazartesi kontrole gitcem yumurtaliklarim geliştimi diye canım
Nur-sahin ecmbrkyldrm amin insallah kuzummm duanda banada yer ver kuzum en icten dualarini bekliyorum benim adim sule nur
ecmbrkyldrm Nur-sahin stresten uzak durmaya çalış canım bende çok stres yaptım ama zararını gördüm faydasını görmedim o yüzden kafana takmamaya çalış yaş kaç bu arada?
Nur-sahin ecmbrkyldrm 25 canim stres yapmiyorum zaten canim ama kilo sorunu oldugu icin tutmaz felan diye korkum var
Nur-sahin ecmbrkyldrm yumurtalarin iyi gelisip catlamis kendiliginden masallah canim rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah