Esilaminel Serpil11 banada doktorum suni vericek ve kimden duyduysam yaptirma diyor... Ne guzel yazmissiniz⚘
Esilaminel Derya341986 acilmaya bakmadi nst de hic sanci cikmayinca...Carsamba bakicakmis ona gore fitil yada serum ile dogumu baslaticakmis carsamba yada en gec cuma...
Mrry Derya341986 niye bakmadı ki belki var açılman kafan rahatlardı biraz suniyi düşünmek geriyodur insanı çarşamba bakar belki ama
Esilaminel Derya341986 insallah bazi yerlerde okuyorum 3 saatte dogum yapan varmiş... Rabbim bizede nasip etsin...
Derya341986 Mrry cnm 4cm bile olsa açılma suni veriyolar. Zaten 6 dan sonra su patlıyor diye biliyorum bide ilginç olan herkezin parmağı aynı değilki başkası soksa parmağını 3 parmağı girecek belki 🤨
Mrry Derya341986 bende bunu düşündüö bugün bana kadın doktor baktı incecik parmakla çarşamva erkek doktor bakarsa diye Korkuyorum şimdi de
Derya341986 Esilaminel cnm aynen benmkide açıklığa bakmadı nst iyi çıkınca bizim cuma yatış okdr da yürüyorum ama benmkide 3400. Kafa normal
Esilaminel Derya341986 kendi gelişini neden beklemiyor sizin hersey normal ise... Sizin ve bebeginiz icin en hayirlisi neyse o olsun en onemlisi o...
Derya341986 Esilaminel riske atmak istemiyor benmde plesentamda yaşlanma var. Ve kaka yapma ihtimali oluyor biliyosun