Nergislyssa Regl sancısı gibi geliyor , hani regli olduğunda karnın ağrırda tuvalete gidersin ya öyle , Tuvaletim geliyor gibi öyle ağrı gidiyorum tuvaletim yok 🐣👯♀️
rmysa388_ Nergislyssa valla gülüm bendede iki gündür sık tuvalete gitme var 36 haftalık hamileyim belden ağrı geliyo arada sancı karın ağrım oluyo regl gibi bide alt kısımda bişe batıyo gibi oluyodu karnına bak bakalım aşşağa inmişmi benim inmiş gibime geldi ama bilemiyorum gitmekte istemiyorum hastaneye şiddetlenirse acılmam evde olsun istiyorum
med_yil00 Nergislyssa iki gündür bende de öyle bir ağrı var. Ama ne olduğunu bilmiyorum 😅 39 bugün bitti. Sık ilişkiye girdikten sonra zaten kasiklarin ağrısına bir de onun ağrısı ekleniyor bugün hep yağış modundayim. Tuvaletim yok ama hissi yok ve belde hafif bir sızı gibi bir sey
Haticeburak06 rmysa388_ lütfen banada haber edermisin bi gelişme olunca🥺 benmde ara ara belim kalçam ağrıyor karnıma adet sğrısı giriyor karnımda baya düştü of açılma var birazda.kanlı nişanda geldi
Nergislyssa Haticeburak06 askm sen bence tekrar git bi açılman daha çok olduysa boşuna bekliyor olabilirsin
Hilaldabaan Nergislyssa Biz üçümüz acaba ne zaman doğurcaz hepimizde belirti var tık yok bende dün gece ishal oldum bugün ilişkiden sonra da kasılmalarım oluyor ama reglı ağrısı yok kasıklarda sadece karnım sertleşiyor ne yapsam bilmiyorum hiç acile de gitmedim
Haticeburak06 Nergislyssa ya kuzum perşembe gününden beri gidip geliyorum valla gına geldş artık hergün parmaklıyolar 🤣 tamamen bi belirti olsunda o zmn gidicem yoksa elim boş dönünce iyice kötü oluyorum ay ama şuan baya belimde ağrı var allahımmm lütfen 😂🌸🙈
Nergislyssa Hilaldabaan valla doğuralım ya lütfen kızlar psikolojik olarak mı kendimizi şartlıyoruz acaba
Haticeburak06 Nergislyssa evet şartlıyorum valla helede doktorum pazartesiye kadar doğrurursun dediği içinde
Haticeburak06 Hilaldabaan konuşuyorum kızım şöyle tırnağınla o suyunu yırtsan ne güzel olur diye ama 🤗😂😂😂
Nergislyssa Hilaldabaan @Haticeburak06 biz burdan başka nerde konuşabiliriz kızlar lütfen kaybetmeyelim
Hilaldabaan Haticeburak06 Bende oğluma diyorum ya suyumu getir ya kanamamı ya da sancıyı ama yok götünü dayıyor karnıma kasılıyor da kasılıyor o kasılınca bende kasılıyorum resmen karnım taş gibi oluyor kalıyorum öyle o sıra sancı oluyor sonra geçiyor falan doğmaya niyeti yok galiba 😂 @Nergislyssa
Nergislyssa Haticeburak06 kızlar birbirimizi kaybetmesek mesela bi yerden sürekli konuşsak olmaz mı ? @Hilaldabaan