Zeyna66 Kızlar merhaba Van’daki özel hastahane de sezeryan fiyatı güncel nedir bilen yazar mı ve devlette sezaryen olanlar normal dikiş miydi yoksa lazer mi
canvecanan Zeyna66 ben geçen gün gittim hayat Hastanesi’ne gittim giriş 815 olmuş zam gelmiş gene sezaryen olacağım için 19 binden 21 bine çıkmış ayin 16 sında gitmiştim
Smyrmz Fiyatı bilmiyorum ama Van lokman hekim de bi kadın doktora gidiyorum pek memnun değilim o yüzden değişeceğiz doktoru umarım bilgisi olanlar yazar 👍🏻
Zeyna66 Smyrmz valla canım Lokman hekimi bende sevmiyorum onun ücretiyle şakir hocanın kiliginin fiyatı bir ilk dogimum onun yanındaydı mükemmel bir doktor
Zeyna66 Smyrmz kilinikte muayene olunuyor doğum anlaşmalı hastahenede oluyor şakir bey Akdamar la anlaşmalı 🙂
Bibis Zeyna66 muayene bin tl , Doğum normal 20 sezeryan 25 . Hastanede 18 verip mahvolacağıma üç kuruş fazla olsun temiz olsun
Tugba4474 Bende özel kliniğe gidiyorum Ruhat karakuş akdamarla anlaşmalı sezeryan 25 bin tl ama dikişi lazer mi sormadım
Zeyna66 Akdamar da Seyithan gülerin yanına gittim çok ilgiliydi valla net konuşuyor her kelimesi öyle