kuzusunun_annesi Merhaba kizlar defalarca açıldı bu post ama ben yine soru işaretleriyle doluyum.. Adet dongusune göre 16+4um ama ultrosonda 18+1 bebeğimi hissettiğimi nasıl ayırt edebilir.. Hissediyormuyum onuda bilmiom
kuzusunun_annesi Aysegolcuk karıncalanma derken sanki karnımin icinde gidiklanma oluo bişey geziomus gibi çok hafif ama pit pit lar yok henuz
Aysegolcuk kuzusunun_annesi ama bazen oluyor bende yeni yeni hissetmeye başladım 22+1 haftalığım biraz suya buz koy ve sol tarafına yat öyle dine bi
Arzun Bizde 18 haftaligiz bende hissetmeye basladim böyle hafif dokunuş tarzında genellikle sol kasigimda ama bazen gün boyu hissetmiyorum bu normal mi acaba tecrübeli annelerrrrrrrr
Defnemmm2301 Arzun normal canım bende şuan 34 haftadayım zaten bebeği tam Anlamıyla 23-24 lerde filan hissedersin o zamanlar da hissetmediğin zaman da direk sağlık ocağına git kalp atışını filan dinletiyorlar rahatlıyorsun 😊😊
Hanife001 Mrb ben yeni katıldım aranıza uygulamayi kullanmayı pek bilmiyorum nasıl oluyor bana bilgi verir misiniz ?
Gzmunal Ben ilk 17. haftamda hissettim karnım pıt pıt etti şimdi 20. haftadayım bugün alenen ben burdayım diye tekme attı 😂 rabbime şükürler olsun bize bu mucizevi duyguları yaşattığı için. Allah yaşayamayanlara da hayırlı zamanda bu tadı tattırsın
Vethekelif Ben tam anlamıyla 23. Haftada hissettim canım tekmelerini falan dönmelerini bu haftalarda 18 falan içinde bir şey kayıyor gibi gıdıklanma gibi bir şeyler hissedebilirsin ama kendini dinlediğinde daha çok sürekli değil yoksa