yeni-annelik Merhaba anneler tüm muayenelerimi istanbul gaziosmanpaşa asya hastanesinde oluyorum detaylı haftama geldim burda radyoloji doktorunda detaylı ultrason yaptıranlarınız var mı görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 🌸
Melliisaa yeni-annelik Merhabalar ben de Asya Hastanesi takip diyeyim ama ben 28 haftamdan itibaren oraya gitmeye başladım detaylı ultrasonu da Şişli Etfal Hamidiye Çayırbaşı Hastanesi prinatoloji bölümü Alev Aydın’a yaptırmıştım tavsiye ederim
ekimannesi_ yeni-annelik Ben tüm muayeneleri başakşehir Çam Sakura‘da oluyorum içeri maalesef eş almıyolar güzel hastane ama ben detaylı için uygun birkaç yer buldum onlarla görüşeceğim karar vereceğim çünkü eşim normalde muayeneye gelemediği için detaylı gelip o da görsün istiyorum🥰
SrpYlmz yeni-annelik Asya’ya gitmiyorum Avrasya Hastaneisne gidiyorum ama doktorum detayliyi Perinatoloji Uzmanında özel bı klinikte yaptırmami istedi Prof Dr Perinatoloji ve Kadın Doğum uzmanı Ali Ekiz’ e gitmiştim çok memnun kaldım
Simge22 yeni-annelik kaç haftalık iken oldunuz bende bugün radyolojide detaylı ultrasona gittim Hatay’da yaşıyorum ben benimde eşimi içeri almadılar fotoğraf falan da vermediler renkli ultrasonu kendi doktorun verecek dedi doktorum da 24. Haftaya geldiğinde yüzünü göreceğiz dedi şuan 20+6 haftalık
Melliisaa yeni-annelik Şişli Etfal Hamidiye Hastanesi devlet hastanesi ve radyoloji değil perinatoloji bölümünden riskli gebelikler bölümünden randevu almalısınız Asya Hastanesi’nde de Oğuz Bey’e gidiyorum Siz hangi doktora gidiyorsunuz🌼
yeni-annelik Melliisaa ben Hakan beye gidiyorum muayene ücretleri değişmiş sizin muayene ücretiniz ne kadar oldu
yeni-annelik Melliisaa ben Çam sakura perinatolojiden randevu aldım ama gidip gitmemekte kararsızım devlette özeldeki gibi ilgili bakmıyor diyorlar renkli ultrason kağıdıda vermiyorlarmış size verdiler mi ne kadar sürdü
Melliisaa yeni-annelik ne zaman değişmiş en son 2 hafta önce gitmiştim 600 TL ödemiştim Hakan Bey’in ne kadardı ne kadar olmuş
Melliisaa yeni-annelik çam sakurada bir deneyimim olmadığı için bilemem ama Şişli etfalin ek binası çayırbaşı’nda olan Alev hoca çok ilgiliydi renkli kağıt vermedi ama benim için önemli olan zaten Oğuz Hoca’dan renkli kağıt alıyorum Detaylı ultrasonda önceliğim çocuğun her şeyine bakılmasıydı ve ben Alev hoca da memnun kaldım e-nabızda rapor yansıyor her şeyine bakmış Bana da söylemişti zaten
Tugbacim34 @yeni-annelik canım ben bağcılar devlette perinatalog fırat beye gittim. Hatta çokta ilgiliydi. Birkaç noktayı göremeyince ikinciye çağırdı. Her devlet hastahanesi bir değil bilgin olsun
yeni-annelik Tugbacim34 evet her devlet aynı değil diyorlar o kadar kararsızım ki çam sakuradan aldım ama gitsem mi gitmesem mi bilmiyorum size renkli ultrason kağıdı verdiler mi
Melliisaa yeni-annelik eyvahlar olsun hepsine zamn gelmiştir o zaman doğum ücretlerine zam gelmiş mi peki sordunuz mu
Tugbacim34 @yeni-annelik hayır vermediler ama benim için önemli olan bebeğin organlarında bir sorun olmamasıydı.
yeni-annelik Tugbacim34 büyük ihtimal ben gittiğim zamanda vermeyecekler tabi benim içinde önemli olan iyi bir doktorun her şeyine bakması aşırı kararsızlık yaşıyorum şu an
yeni-annelik Melliisaa onu sormadım canım ama muayene ücretleri değişmiş bizim 300₺ artmış sizinde öyle olmuştur herhalde
yeni-annelik ekimannesi_ bende çam sakura perinatolojiden randevu aldım aslında hatta yarına ama bakarlar mı bakmazlar mı emin değilim riskli gebelere bakılmaktadır yazıyor çünkü bende eşim yanımda olsun görsün istiyorum uygun nereleri buldunuz paylaşırsanız çok sevinirim 🥰