asell13 kahvesever__ çok az bi deneyim bakalım adanada şuan taze yaprak dolu güzel olursa sarıp atarım çok sağol canım
Zynp12 asell13 benim var daha temmuzda görünüyor doğum Haziranin başında sarma saracagim biraz birazda poğaça kurabiye yaparım
asell13 Zynp12 yeterli zaten canım buzlukta yer kalmıyor sonra. Benim doğum haftaya yumurta kapıya dayanmadan ben bi iş yapmam 😂😂😂
mltmtrkl Ya bi ben mi acaba hiç bir şey yapmıyorum 😅 Gelene hazır pastane ürünü çıkarır bir çay demlerim, yeni doğum yapmışım onların getirmesi gerek. Ağırlanmayı da beklememeleri lazım. Kendinizi çok yormayın kızçeler kimse kıymetini bilmiyor ❤️
asell13 mltmtrkl inan ben dün eşimle konuştum market bisküvisi indirende var evine kabul etmeyip hediyesini gönderdiğimde hiç birine aaa neden böyle yaptık cık cık çok ayıp demem hayatta ama kimsede o anlayış yok utanmasalar yemekli bile gelirler öğlen 1 de gelip 5 kadar oturuyolar 🤷♀️
umutunannesi2023 mltmtrkl ben misafirler icin degilde lohusaylen yemek yapmak olmasin acikinca pratik olur yada cocuktan firsat bulamam diye kendimiz icin hazirliyorum oglum suan 8 aylik arada guzel oluyor sarmayi cozulunca direk dizip ocaga koyuyorum pisiyor tum gun ogluma ayirabiliyorum 🥰
Okyanusolmak mltmtrkl aynk kafadayiz 😄 ne igrasicam onlar eli boş geliyorsa kendi ayıpları. Ben evdekileri düşünüp onlara koyucam sadece.
asell13 Ezel16 off benim anneme temizlik de 9 ay elimi eve sürmedim ama bu işlerden hiç anlamaz normalde onların buzluğunıda ben doldururum 😂😂 kaynanam zaten allaha emanet olmasa daha makbule geçer 😂😂
mltmtrkl asell13 Ay yok artık.. Daha tecrübe etmedim tabi inşallah 2-3 haftaya tecrübe edeceğim. Ama genel olarak kabul etmemeyi düşünüyorum, edersem de içeri gider bebeği de alır artık çıkmayarak rahatsız olduğumu belli edebilirim akşama kadar oturmak ne ya 🤣
Ezel16 asell13 🤭🤭🤭🤭 Allah kolaylık versin o zaman canım 🫠🙊 Kız kardeşin falan yok mu birlikte hazırlasanız ya da sana destek olacak birileri 🥰
umutunannesi2023 drdane09 ben cig koyuyorum sigara ve gul boregini kuzenim pisirip koyuyor ama yakin tarihte kullanacaksa pisiriyor hafta sonuna mesela kalabalk misafiri varsa persembe cumadan hazir eder pisirir koyar uzun sureliyse ben cig koyuylrum
2princessmother asell13 ilk gebeliğimde Sarma İçli köfte Mantı Börek Kurabiye Fasulye nohut haşladım koydum Pide yaptım koydum Kavurma yapıp attım yemeklerde kolaylık oldu benim için Köfte yuvarladım Şimdi de yapıcam ama çooook erken daha 13 haftalığız 😊
asell13 2princessmother kavurmada mantıklı ama önümüz kurban bol bol et yiyecez zaten 😂 senin daha var canım az bekle sen sıranı 😂
umutunannesi2023 asell13 sigara yada gul boregi,sarma hep yapar atarim bol bol yaparim yaparken sonra buzluga atarim haslanmis nohut fasulye atanda duydum denemek istiyorum onuda
mltmtrkl umutunannesi2023 Ellerine sağlık annesi ❤️ Bir tane daha bebeğim olsa bende sanırım sadece onun için yapardım. Eşimiz kendi karnını kendisi doyursun doğuruyoruz canım her zaman olan bir şey değil 🤣
Bbuusra umutunannesi2023 Hiç çözülmesini beklemeyin, sıcak suyu, yağı ve limonu sıkın hemen de pişirebilirsiniz. Kısık ateşte hiç bir şey olmuyor. Üstüne de kapak koyuyorum.
asell13 Ezel16 komşum var sağolsun akşam gelecek onla beraber köfteyi falan yapacaz annem yarın gelecek mutfağı temizlemeye daha da bırakmaz bişe yapim mutfakta 😂