Snur9696 Kızlar bugün kürtaj olalı 10 gün oldu ama hala kanamam geliyor ben şimdi namaza başlamalı mıyım her yerde farklı bilgiler var net bilgisi olan var mı?
Rby01 Snur9696 10 günden sonra özüre giriyor her vakit abdest alıp namaz kılınabilir ama adet günün geldiyse kanaman zaten var o zaman namaz kilamazsin diye biliyorum ben çünkü bende kürtaj oldum
irem88 Snur9696 hayır kılınmaz sen şuan lohusa gibisin kanama ne zaman biterse o zaman namazını kıl canım
Deletedmom_789 10 günü geçtiyse eğer leke leke geliyosa kabul oluyor ama hala adet gibi geliyorsa kabul olmuyor 🌸 Allah kabul etsin bu arada 🥰
Ummuarbc Snur9696 kürtaj olmuş bir kadın da doğum yapmış bir kadındır yani 40 gün geçmesi gerekiyor diye biliyorum
Gul2808 Snur9696 kürtaj da doğum sonrası lohusalık dönemi kabul ediliyor 40 gün kılınmaz diye biliyorum
Civciv53 Snur9696 lohusa sayılır mısınız onu araştırın. Ben 19 haftalık doğum yapmıştım sonrasında da kürtaj olmuştum. Lohusa sayılıyordum doktorum bile böyle söylemişti. Zaten sütüm falan da gelmişti
kalorisizpatates Snur9696 lohusasın canım lohusalar namaz kılamaz kanaman bitsin abdestini al öyle olur ancak