Busra1 Merhaba ayın 15nde dogumum var kısmetse ipek kirpik ve protez tırnak düsünüyorum o sekilde doguma giren oldu mu acaba sakıncası varmı? İlk dogumumda ojeyle gitmistim cıkartıp o sekilde doguma almıslardı bilgisi olanlar yazars sevinirim
Elifkii Busra1 ben de merak ediyorum, kalıcı oje yaptıracağım doğumda nasıl olur çıkart derler mi bilgisi olan yazarsa iyi olur
Zeyneppx Busra1 protezle nası rahat etcen aşkım boşver makyaj konusunu bende merak ediyorum ama her türlü izin veriliyo mu makyaja 🤔
Mervepera Deletedmom_789 tırnak rengini takıp ediyorlar bir sorun oldugunda morarma vs oluyormus sanırım ondan yasak bende oje vardı çıkartmıstım özelde yaptım doğumu hem allah göstermesin süslü girmeye ne gerek var ne olacağı belli olmaz
bahocum Busra1 ayak ve el tırnağında normal oje de istemiyorlar. Çünkü oksijen ölçümü parmak ucundan yapılıyor. Daha önce bir operasyonda herhangi bir morarma olduğunda tırnaklardan gördüklerini söylemişlerdi. Onu da geçtim bebek doğduktan sonra onun bakımı ve çıkartılmasıyla uğraşacak mısınız?
bahocum Busra1 üstteki arkadaşların da dediği gibi (hatta sizin de normal ojenizi çıkarttırmışlar zaten) istemeyecektir doktorlar tırnaklarınızı kapatan bir şey :)