asell13 Ygmr01 küçük sallanan uygun fiyatlı beşiklerden var bin lira gibi görümcem vercek daha yeni onu kullancam bizde hep balkondayız salona balkona en ideali o bence rahat bide elektirikli anakucağını vercek görümcem onuda aynı şekilde kullanırım oda hafif zaten
ezgi-esk Ygmr01 İnanın bilmiyorum ama çevremdeki herkesin aynı oldu. Ama bebekler belli bi zamana kadar kendi kendine uyuyor sonrasında destek illaki lazım oluyor malesef :( Yani benim cocuğum çok uslu olmasına rağmen salladım. Hep sallamıcam derdim ama doğduktan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmuyor. Bebek yapmıcam dediklerini yaptırıyor sana
Laz53__ Benim kocama kalsa bi besik alicaz biz valla ama ben onu dinlemiycem ben alicam salon için ayrı yatak.odasi için ayrı yatması için
Rabiul Ygmr01 ayrı odam yok evim 1+1 o yüzden park yatak almıştım kayınvalidem de beşik alacak salona ve odaya götürebileceğim şekilde tekerlekli fıtı fıtı yapıcam 😆 ana kucağımda var
YeniGelinMeselesi Ygmr01 şöyle diyim bir tabe de Ana dizi diye geçen beşiklerden aldım ben 1000 tl ye almıştım şuan bilmiyorum ana dizi yazarsan çıkar büyük ihtimal bak istersen o görseldeki hamakları tavsiye etmiyorlar bebe düşüyormuş içinden kendini döndürmeye başlayınca konşum dedi 🌸
2727dfne Ygmr01 meltemçn banbino beşgini almıştım kızıma anne yanı oluyoe yine onu anne yanı yapıp kullanıcam
Okyanusolmak Ygmr01 sevibebenin reflü yatağı var. Çok güzel. Taşıma kulpu falan var. Onu ev içinde, yatarken de Chicco anne yani beşik var ilk kizimdan. Onda da gece yanımda kalıcak. Sling almistim. Mutfakta kucağıma bagliyordum. Yine öyle yapicam
ElaEge Ygmr01 ben mutfakta balkonda heryerde bebek arabasından yardım almayı düşünyorum harici salonda falan reflüsüyle koltukta oturur zaten
Ygmr01 ElaEge şu an sayenizde bir pırıltı olarak aydınlandım😂 ben de böyle yapayım çok mantıklı geldi😂
Merve_31 amayinedeiyiilerledim bu beşikler gerçekten de çok kullanışlı mutfakta oturma odasında kullanmak için ablamlar yengem falan bunlarda büyüttü bende bunlardan aldım yatak odası için de park beşik
amayinedeiyiilerledim Merve_31 evet bende kullanışlı olduğunu düşündüğüm için aldım. Hem hafif bişey her yere götürebilirim gibi☺️🥰 kullanıcı yorumu duymak beni mutlu etti 😌💐
ElaEge Ygmr01 vallahi kuzenimde gördüm bende 6 aylık kızı hala evde arabadan yardım alıyor cocukta gayet memnun duşa bile rahatlıkla giriyor kimseye ihtiyacı yok zekice 😂
Merve_31 amayinedeiyiilerledim evet hafif zaten odadan odaya da taşınabilir yengem ilkini 9 aya kadar büyüttü şimdi ikincisini büyütüyor ablam da öyle bende aldım sağlıkla büyütelim bebişleriii ☺️💖
qusel Mutfakta filan yanıma hiç götürmedim. Ama gerek olduğunda diğer odalarda isim varken bebek arabasinin puseti de götürdüm
busaslan Ygmr01 ben anne yanı beşiği yatak odasına koymuştum gece orada yatırıyordum gün içinde de koltukta yer hazırlayıp babynestle koltuğa yatırıyordum ama şimdi 2. Bebek olucağı için taşınabilir birşey bakıcam sanırım alternatif
Esmeray Ygmr01 o kendi karar veriyor:) park yatak sepet beşik ve baby nest aldım. Sadece baby nest ile yanımda uyudu😂