Nergislyssa Annem evimi temizlememe yardım etmek için gelmişti 3 günlüğüne ama o giderken bi ağladım bi ağladım istemsiz tutamıyorum kızlar kendimi , aşırı duygusallaştım ya 🥺🥺
Haticeburak06 Nergislyssa ay bende öyleyim sürekli ağlıyorum hiç iyi hissetmiyorum ya aşırı daraldım kimse beni anlamıyor gibi🥺😭 bağıra bağıra hüngür hüngür ağlayassım var
Nergislyssa Haticeburak06 ben bugün yaptım o işlemi sonra kızım geldi aklıma ağlama nedenimi anlattım ona karnımı seve seve 🥺🥺🥺 hiç bir belirti yok daha gelmeye niyeti yok
Haticeburak06 Nergislyssa bende gel artık diye konuşuyorum hep🥲 Şuan kalçam ve alt belim ağrıyor inşallah sancıdır amin😂😁
Nergislyssa Haticeburak06 amin kuzum amin darısı bugün bana da inşallah çok amin çok çok amin aynı anda alalım inşallah 37+4 😂😂
Haticeburak06 Nergislyssa ediyorum balım 🥹of çok ağlayasım geliyor 2 saattir egzersiz yapıyorum yeto ya😭
Nergislyssa Haticeburak06 askm bilmiyorum küştürel bi gelenek diye biliyorum ama araştırmadım da öyle diyorlar benim regl olacakmışım gibi ağrım var yada tuvaletim var gibi tuvalete gidiyorum ama hiçbişey yok sende de öyle mi ????