Helbestt Kızlar adettendir son 99 oldum. İkinci çocuk ama çok heyecanlıyım.Bir de 99 a kadar bekleyeceğimi sanmıyorum kızım 36 da doğdu 🙂
Aysedogan229924 Helbestt benmde 99 bnde okadar kalcgini sanmıyorum erken doğum riskim var ben size bişi sorcktm progestan fitil kullaniorm ıslaklık oluyordu bugün sabah kalktım da daha fazla olms su şeklinde sizdeede oluyor mu akintimi yoksa su mu sızıyor sizde de oluyor mu bilgisi olan varmı
Haticeburak06 Helbestt merhaba bende şuan 36+2yim kanlı nişan geldi 3 gün önce. İshalim.açıklık var ama sancı ve su gelmesi yok Sizinde böylemiydi? Nasıl oldu? Küveze girdmi
Helbestt Aysedogan229924 valla ben hiç o fitili kullanmadım o yüzden yanlış bir bilgi vermek istemem ama içiniz rahat değilse doktora gidin mutlaka
Helbestt Haticeburak06 merhaba yok ben de küvöze almadılar.2400 Gr olan bebekleri almıyorlar.Bende de nişan gelmişti gitmiştim sabah 2cm açıklık var demişti akşam 7 cm ile doğuma girmistim.
Helbestt Ya ne güzel herkes sezaryen oluyor benim ilki normaldi açıkçası gözüm korkuyor bunu sezaryen yapsalar keşke
Helbestt Hiçbirsey yapmadım stres dışında..O sureçte biraz stresliydim o yüzden biraz acele geldi galiba kızım.Sizin ağrı,sızınız yoksa bence birşey yapmayın bekleyin.Ben açıkçası 37-38 i görsün isterdim belki kilosu toparlardı.