perihankrkya Momm0606 20yaşında anne oldum❤️24yasinda ikinci kez anne olucam😍Balıkesirde oturuyorum ama Akhisar özel mavi hospital da doğdum suanki ismi medigün oldu ikinci bebeğimide orada ayni doktorumda dogacagim insallah❤️🥰
1prensesannesi__ Momm0606 18 yasinda anne oldum yil olarak 19du ama daha vardı 😅 istanbul bakirkoy sadi konuk hastanesinde dogurdum simdi 26 yasindayım 2. Hamileligim kontrollerime avcilar anadolu hastanesine gidiyorum nasip olursa dogumudq orda dusunuyorum
beyazkalp Momm0606 bende 19 yaşımda hamile kaldım 20 de doğum yaptım şuan 25 yaşındayım 4. bebeğimi bekliyorum 💜😊
Fasulyeninhikayesi Momm0606 19 yasinda evlendim 20 yasinda ilk çocuğum oldu 30 yasinda ikinci cocugum oldu 32 yasindayim nasip olursa ucuncu evladim gelio 🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤❤❤
Esraaaas Momm0606 23 yaşında anne olacağım sayılı günlerim kaldı 💙Bursa doruk Yıldırım’da doğum yapacağım nasip olursa
Elifhalime Momm0606 22 yasında evlendım ama 29 yasında anne oldum suan 31 yasındayım 🙂 yurtdısındayım orda dogum yaptım
Ella06 İlk çocuğuma 24 yaşında hamile kaldım kızım 11yaşında. şu an 35 yaşında 6 haftalık hamileyim. Fakat çok tedirginim yaştan dolayı Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize içlerinde bizede🤲
Sosisligunlerr Momm0606 19 yaşında anne old ve şuan 22 yaşındayım Allah nasip ederse 3 gün sonra tekrardan anne olacağım 🥹🩷