merimiri sevgilikendim aç ya da tok olun diye bir şey hatırlamıyorum ama onun yanında kan değerlerime bakılmıştı ben aç gitmiştim
Kubra6694 sevgilikendim ben geçen hafta yaptırdım aç veya tok farketmiyor. Ben kahvaltımı yapıp gittim. Sabah veya öğlen de farketmez zaten kan testi sonucu 4 günden önce çıkmıyor. Ultrasonda da çocuk düz konumda ise rahat ölçümü yapılıyor. Ama genelde çoğu insanlara olumsuz şeyler deniliyor. Kafanıza takmayın 16. Haftaya kadar çocuk gelişimi devam ettiği için amniyosentez bile yapmıyorlar. 12 13. Haftalarda ne hikmetse daha oluşum aşamasında olan çocuğa türlü türlü şeyler diyorlar. Kan testi sonucu bekliyorum.
Momofates Sağlık ocağı ise fark ediyor olabilir genelde kan sabah alınıyor onlarda. Ama özelse fark etmiyor
Momofates qusel bakılıyor hayatım doktoruna ultrasonla ölçümünü yaptırıp onun verdiği raporla sağlık ocagına gittiğin zaman kanını alıp ikili tarama icin gönderiyorlar
qusel Ben kızımda açtım burnuju vs görmek için dönmesi gerekti dönmedj. Git biseuler ye gel dedi aç gelmeyin diye kapıda yazıyormuş ben görmemiştim. Bu sefer yine aç gittim çünkü midem kötüydü ama sıkıntı olmadı. ikisine de öğlene doğru gitmiştim
qusel Momofates bizim burda yok öyle biraey hastanede yapılıyor hepsi. İlkkez duyuyorum zaten Dr ölçüm yapıyorsa kanıda orda alsınlar neden ordan oraya sürünmek
qusel Momofates sorgulamadim. İlginç geldi yorum yaptım. Şahsıniza özel bişey değil. Herkese açık bir yerde yorum yaptığınız için bizlerinde yorum yapmaya hakkı var.