Aysenur012 Kızlar merhaba ben ikili taramaya girdim sonuçlar da gayet güzel çıktı bi sıkıntı görmedi doktor iki hafta sonra üçlü taramaya gel dedi ama üçlü tarama ikili taramada bi sorun gözükürse yapılıyo diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum yaptıranlar var mı bu konuda ne düşünüyosunuz.
Zeyneppx Aysenur012 benim ikilide de sorun çıkmadı doktor sordu ben istemedim yaptırmak, o sana bağlı bişey yaptırmak istemezsen zorla yapılan bisey degil tabiki, bend e kendimi gereksiz strese sokmamak adına istemedim mayıs sonunda detaylım var zaten 🥰
neeslinurr Bnagihan Aysenur012 ben de ikili testi bu hafta yaptırdım çok şükür bir sorun çıkmadı ama üçlüyü araştırdığımda çoğu doktorun önermediğini gördüm yaptırmayı şuanlık düşünmüyorum inşallah da ihtiyacım olmaz
Aysenur012 Zeyneppx bende yaptırmak istemediğimi söyledim ama bi sıkıntı çıkmaz yaptır dedi doktor benimde haziranda detaylı ultrason yarın gidicem bakalım girmek istemiyorum taramaya yine söylicem bakalım
Helbestt Aysenur012 özel hastaneye gidiyorsanız ücreti için bazı doktorlar yaptır diyor özellikle.Ben de ikili temiz çıkınca üçlüyü yaptirmadim.Deteyliya girdim ama