Sinerjik Ayseker sade soda? Bildiğiniz beypazarı gibi seyler mi? Oldukca cok tuketirim prolaktinim 9 gibi biseydi. Tuketmeyelim mi?
Muazzezulus 4147 ne kadar zamandır bebek istiyorsun canım soğan kürü kullan kesinlikle direk yumurtalıkları hedef alıyor ve temizliyor ben adetliyken kullandım adetim bittikten sonra da 1 hafta kullandım fazla kaçırmamaya dikkat et mideye zarar verebilir çünkü ama mutlaka dene tavsiye ederim
4147 mrp2023 ben daha önce alttan muayene oldum bir şey yoktu bu haftada hormon vereceğim. Eşim nerede muayene olabilir bu arada hiç gitmedi o da gitsin istiyorum
minnosbirkiz 4147 biz eczaneden temin etmiştik, maxi go ve maxi juno almıştık, bize çok iyi gelmişti, sizde araştırıp içinize sinen takviyeyi alıp başlayabilirsiniz ☺️
Moonlighttt 4147 hormonlarınıza değerlerinize baktırmadan bu tür otları bitkisel karışımları kullanmayınız 1 ay kullandım kafama göre değerlerime vs baktırmadan sonra tüm değerlerim alt üst oldu total testosteron yüksek proklatin yüksek çıktı
4147 Moonlighttt çok geçmiş olsun, tavsiyenizi dinleyeceğim önce hormonlara baktırayım. Randevu sistemine baktım Salı gününe randevu yok sabah gitsem hastaneye alıyorlar mı öyle biliyor musunuz
minnosbirkiz 4147 kullanırken hamile kaldım 🥰 o yüzden herkese tavsiye ediyorum, bütün vitamin depolarımıda doldurmuş maşallah ☺️
Kr6543 4147 daha yeniymiş canınızı sıkmayın 1 sene içinde inşallah olur bizim de 9 ay sonra oldu mesela
minnosbirkiz 4147 Çok teşekkür ederim, Amiinn inşallah 🥰 sizinde en kısa zamanda, sağlıcakla güzel haberlerinizi almak nasip olsun ❤️❤️
FatmaNur2525 4147 soğan suyu için işe yarıyor zaten faydalarını bilmeyen de yoktur hamile kalmayı da kolaylaştiriyor diye duydum yani
4147 Irempolatt evet canım öğrendim onu ama randevu yok, sabah gitsem direk alırlar mı test onu bilemedim ☺️