Esinbora dogurangaplumba sağlıklı al inşallah kucağına bende 37+2 haftaligim bebeğim doğum kanalında doktor dedi bu haftayı zar zor geçirirsin inşallah bu hafta gelirse gerçi biraz sancım felan var bugün ama inat ettim gitmiyorum hastaneye doğmuyor sade yokluyor gelecem diye 😂😂
M_glsm Kahvemsi-05 amin insallah😍🙏 bi oglum var onun sayesinde cabucak gecicek sanirim hic bos durmuyo😂❤️
Esinbora dogurangaplumba hiç sorma valla eşim dün akşam dedi gel hastaneye gidek diye dedim boşuna gitmiyorum boş boşuna gidip geliyorum kucağıma almadiktan sonra dedim eşimde diyor benim hatun temelli kafayı yedi doğmamış cocukla inatlasiyor diye 😂😂😂
Syda01 Ozgecan_caka21 yok ikinci doğumum olacak tahmini 38+5 de alırız demişti doktorum bebegin gelişimine göre
Ozgecan_caka21 Syda01 evet daha az Syda01 aynen banada öyle söylendi muhtemelen bayrama girmesin diye 12 Haziran olacak benimde
hepoyleolurzaten__ Kahvemsi-05 21+5 128 günüm gözüküyor uygulamaya göre ama sezeryan olacağım için gün farklı
Kubraozknn 2 günüm kaldı 36+6 haftamda doğum yapıcam heyecan stres duygular karıştı erken doğum yapan var mı bu haftalarda
sedanur4004 buseumut yaaaa aynıyızzzz 🩷🙏 bende 35+4 oldum 27 mayıs cok heyecanlı sizinki kız mı erkek mı