Pinaargunes Kızlar ebebekte slikon göğüs ucu da var gumus kapak mı sizce gogus kalkani mi slikon gogus ucu seti mi ne almalıyım bi türlü anlamadim ya da bebiş doğduktan sonra mı almalıyım acaba ?
Adenala Pinaargunes Göğüs ucu emzirmek için gümüş kalkan yara iyileştirmek için ben böyle biliyorum göğüs pedi de akan sütü toplamak çamaşıra değdirmemek için 🙃
BabyAta Pinaargunes bunların hepsinin görevi ayrı ben mesela silikon göğüs ucu kullanıyorum çünkü bebek memeyi direk tutmadı silikon uçla çok güzel tuttu. Gümüş kapağa gerek duymadım çünkü yaram olmadı almamıştım zaten. Göğüs kalkanida emzirdikten sonra takılıyor diye biliyorum onuda kullanmadım almadım. Göğüs pedi kullanıyorum daha rahat tek kullanımlık atıyorum
madameux Pinaargunes tamami lazim olabilir ama ihtiyac duymadan bilemezsin. Ben hepsini aldim ama taktim kafaya çözücem bu emzirme işini:D
Pinaargunes Üstte kalsınnnn🙏 Şuan gogus ucu kremi ve gogus pedi aldim tek Bir de gogus pompası , Gogus kalkani gumus kapaktir iste slikon gogus ucu setidir bunlardan almadim gerek var mi
Nur8948 Bende hepsinden var hepsinin görevi ayrı gibi geliyor bana. Temkinli davrandım diyelim 🙈 hepsi hastane çantamda bekliyor lazım olursa bakalım kullanacağım. Bence uygunken kampanya varken alabilirseniz alın derim 🙏
Pinaargunes madameux ahhaha 😂😂 en iyisi dedigin gibi lazimsa almak lazim onuda bebis doğunca öğrenmem lazm😂