Dün sabah bebeğimi doğurdum henüz 33+3 günlükken aslında biz daha büyük sanıyorduk ama küçük dedi doktorlar doğduktan sonra bir haftadır geçmek bilmeyen bel ağrısı kaşık ağrısı derken gece uykularım haram olmuştu biz böbrek taşı için stent taktırmıştık onun ağrısı diye yorumladık doktorlarda aynı şekilde sonra sabah altıma yaptığım sandığım esnada ayağa kalkmamla suyumun inmesi bir oldu hemen hastaneye geldik nstye bağlandım bir saat çok sancı çektim ama birden sezeryan doğuma çevrildi normal olacaktı doktor riske atamam bebeği dedi yarım saat içinde ameliyathaneye aldılar belimden iğne yaptılar oturtup öyle çok acımadı damar yolu açma acısı gibiydi sonra ayaklarım belden aşağım uyuştu bu arada benimle konuştular hep dokunmaları hissediyorsunuz ama acı hissi yok kesinlikle daha sonra bebeği gösterdiler bana öptürdüler çok minnaktı 3 kgmış küveze götürdüler sonra hemen benim dikişlerim atıldı odaya çıkarıldım 5 saat sonunda hissiyat geldi ve saat 7 de ilk ayağa kalkışımı yaptım karşıya baktım yere bakınca başım döndü zaten sonra yürüdüm tabii az biraz acı hissi vardı ama rahattım sadece 1 kere ağrı kesici takıldı okadar bebeğimi görmeye de gittim babasıyla kat değiştirdim yani öyle abartılacak üstesinden gelemeyeceğimiz hiç birşey yokmuş bunu anladım dualarınızı eksik etmeyin inşallah hepinizin doğumu da bu şekilde hızlı ve su gibi geçer 🙏🙏